Årstiderna

Matkasser från Årstiderna

Vegetariska Snabbkassen

Vegetariska snabbkassen är för dig som önskar att laga god vegetariskt mat på max 30 minuter. Recepten är lakto-ovo och innehåller därför ägg och mejeriprodukter. Rätterna ska bara värmas och du kan själv tillsätta grönsaker.

1-4 personer

20 - 45 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 20 % rabatt på din första matkasse

Från

56:-

per portion

Veganska matkassen

Veganska matkassen är för dig som vill äta ännu grönare eller vill prova att äta 100 % veganskt. Du får recept som innehåller massvis av goda grönsaker, gröna proteiner som kan lagas under 45 minuter.

1-4 personer

20 - 45 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 20 % rabatt på din första matkasse

Från

61:-

per portion

Flexitariska matkassen

Flexetariska matkassen är för dig som vill äta vegetariskt, fågel och fisk. Matkassen innehåller snabb och enkel vardagsmat som kan tillagas på under 40 min.

1-4 personer

20 - 45 min.

3-4 dagar

Erbjudande: 20 % rabatt på din första matkasse

Från

62:-

per portion

Vegetariska matkassen

Vegetariska matkassen är ekologiska och innehåller smakfulla och mättande vegetariska rätter. Grönsakerna är i centrum av måltiden. Matkassen innehåller ägg och mejeriprodukter.

1-4 personer

20 - 45 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 20 % rabatt på din första matkasse

Från

65:-

per portion

Vegetariska Barnkassen

Vegetariska barnkassen innehåller goda och enkla ekologiska vegetariska maträtter. Måltiderna har fokus på grönsaker och kompletteras av ost, ägg, pasta och gröna proteiner.

3-4 personer

20 - 45 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 20 % rabatt på din första matkasse

Från

66:-

per portion

Glutenfria vegan

Glutenfria vegankassen innehåller glutenfria och 100 % veganska rätter. Recepten som följer med tar omkring 45 min att laga och är uppbyggda kring säsongens grönsaker.

1-2 personer

20 - 45 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 20 % rabatt på din första matkasse

Från

69:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Det är idag allt fler som önskar mat som inte bara är god för kroppen och plånboken, utan även för klimatet och naturen. Den här önskan har lett till en stigande efterfrågan på den här typen av matkasse – och Årstiderna är svaret på frågan. Ända sedan starten i Danmark år 1999, har Årstiderna arbetat med ekologi i sin renaste form och utarbetat hälsosamma och goda matkassar med lojala kunder. På den här sidan kan du läsa mer om Årstidernas utbud i Sverige.

Årstiderna matkasse – för dig som vill äta ansvarsfullt

För Årstiderna har ekologi och hälsa alltid prioriterats högst, och med en matkasse härifrån får man dessutom de hälsosamma rätterna och de ansvarsfullt framtagna råvarorna levererade direkt till dörren.

Alla råvaror är 100 % ekologiska (undantag fisken, som fiskas ansvarsfullt enligt Världsnaturfondens riktlinjer. Se Årstidernas fiskepolicy här).

Merparten av råvarorna odlas på Årstidernas egna ekologiska gårdar i Danmark. En del frukt och grönt odlas även på gårdar i Italien, Spanien och Holland, med vilka Årstiderna genom åren utvecklat ett nära samarbete. Alla ingredienser är ekologiska, och på varje veckomeny kan du enkelt se vilka producenterna av råvarorna i din matkasse är.

Få en rabattkod till Årstiderna och underlätta din vardag

Med en matkasse från Årstiderna sparar du tid på att handla och planera dina middagar. Det är till stor hjälp för många i deras vardag, inte minst för stressade barnfamiljer som via en prenumeration på en matkasse får det enklare att servera sunda och välsmakande middagar för stora och små. På så vis får du tid över till annat, samtidigt som du äter ansvarsfulla måltider med minst 80 % vegetabiliska ingredienser.

Årstidernas menyer är alltid ekologiska och utan rött kött, med ingredienser som aldrig fraktats med flyg och med ett noga uträknat CO2-avtryck som alltid försöker minimeras. När du väljer en matkasse från Årstiderna väljer du själv hur ofta du vill ha den levererad, hur många portioner som ska ingå i varje måltid och vilken typ av recept som ska ingå. Årstiderna erbjuder även alla nya kunder 20 % rabatt på sin första matkasse.

Prova Årstidernas veganska matkasse med recept framtagna av kockar

Det är många som är nyfikna på en vegansk eller vegetarisk kost, men som samtidigt tycker det verkar allt för komplicerat att hitta goda och lättlagade recept. Med Årstidernas veganska matkasse får du ingredienserna och recepten levererade direkt till dörren.

Vill du inte ta bort alla animaliska produkter ur din kost finns det även en vegetarisk snabbkasse, en vegetarisk barnkasse, och en matkasse för dig som är flexitarian. Självklart finns det även en glutenfri vegankasse. På www.arstiderna.com kan du se det aktuella utbudet av matkassar. 

Varje matkasse innehåller en förutbestämd veckomeny framtagen av duktiga kockar och med recept som är noga planerade för att undvika matsvinn. A win-win, helt enkelt!

Årstidernas rabattkoder gör det lätt att äta rätt

Att äta ekologiskt och hälsosamt ska vara enkelt, och därför erbjuder Årstiderna olika rabattkoder för sina kunder. Förutom att erbjuda sina kunder 20 % på den första beställningen kan du dessutom välja att beställa en frukt- och/eller grönsakskasse till din befintliga matkasse för ett rabatterat pris. För att se aktuella erbjudanden, gå in på Årstidernas hemsida eller läs om dem här.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Hur går leveransen till?

Din matkasse levereras på olika veckodagar beroende på var i landet du bor. Du får exakt besked om leveranstid när du gör din beställning, och maten levereras sedan i trä- och frigolitlådor som enkelt byts ut vid nästa leverans.

Kan jag byta matkasse?

Ja, det går när som helst bra att byta till en annan av Årstidernas matkassar eller säga upp din prenumeration.

Går det även att köpa ekologiska livsmedel som inte är med i en matkasse?

Ja, Årstiderna erbjuder även ett brett sortiment av ekologiska livsmedel som är säsongsbetonade och som du när som helst kan beställa.

logo