Marley Spoon

Matkasser från Marley Spoon

Marley Spoon

Marley Spoon erbjuder en flexibel matkasse där du själv kan välja mellan 30 olika recept varje vecka. Välj bland kött, fisk, vegetariskt, veganskt, familjevänligt, low carb och snabblagade rätter.

2-4 personer

20 - 50 min.

2-5 dagar

Erbjudande: 4x25 % rabatt

Från

42:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Vardagspusslet är en utmaning för de flesta. Matlagningen ska vara en social, enkel och avslappnande tid på dagen. Att åka direkt till mataffären efter jobbet, är inte direkt det första man vill göra. Men det finns lösningar för att göra din vardag lite enklare, och ge dig tid över för annat. Marley Spoon har tagit fram en lättlagad och enkel matkasse, för att spara din tid. Läs vidare för att få reda på mer om Marley Spoon.

Enkel, god och inspirerande matkasse 

Marley Spoon lägger stor vikt på enkel och smidig matlagning. Att laga mat ska inte vara en tidskrävande syssla i vardagen, utan en tid på dygnet för familjen att samlas och få umgås. Laga en god middag på bara 6 enkla steg från grunden med deras färdig optimerade ingredienser. Marley Spoon har med deras interna receptutvecklare och kockar, tagit fram spännande och inspirerande recept för hela familjen.

Marley Spoon är ett företag med ursprung från Nederländerna, som nu har anlänt som ett populärt matkasse koncept i Sverige. De har snabbt vuxit och finns nu i flertalet olika Europeiska länder, men även i USA och Australien. Fler personer använder sig idag av matkassar eftersom du sparar enormt mycket tid, och Marley Spoon är en av de matkasseföretag som ger dig tid över till annat. De erbjuder dig flexibla matkassar, där du själv väljer din meny efter deras egna framtagna recept. 

Rolig matlagning 

När du beställer din matkasse från Marley Spoon, väljer du själv hur många personer du vill laga till, och du får en exakt mängd med färska råvaror . På så sätt minskar vi matsvinnet och slipper slänga mat som blir över. Recepten du får i din matkasse kommer med bilder där du enkelt följer, steg för steg, hur du ska tillaga din middag. Ingredienserna och recepten är även färgmarkerade, vilket gör det enkelt för dig att veta vilka råvaror som tillhör vilka recept. Ett roligare sätt att laga sin middag på! 

Använd din rabattkod på Marley Spoon idag 

Med en matkasse från Marley Spoon sparar du tid på att planera och handla till din middag. Ett smidigt sätt för dig som känner att tiden inte riktigt räcker till. Genom att prenumerera på Marley Spoon får du en välplanerad och smidig matkasse för välsmakande middagar. Spara 25 % på dina första fyra kassar. Vill du ta del av erbjudandet, klicka här. 

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vad är en flexibel prenumeration?

Det innebär att du själv bestämmer vilka veckor du vill få hem din matkasse. Du kan planera upp till två månader i förväg. 

Hur ändrar jag leveransdag?

Genom att gå in på ditt användarkonto, ändrar du enkelt leveransdag. Klicka på “Ändra leveransdag”, byt till en dag som passar dig, och sedan “Spara ändring”. 

Du kan ändra fram till 6 dagar innan nästa leverans. 

Hur vet jag om jag kan få levererat i mitt område?

Genom att skriva in ditt postnummer på ordersidan, då ser du vilka områden leveranserna går till.

logo