Simple Feast

Matkasser från Simple Feast

Simple Feast Växtbaserat

Växtbaserat matkasse innehåller massor av gröna ekologiska rätter. Måltiderna är förberedda och är klara på ett ögonblick. Råvarorna är färska och ekologiska utan tillsatser.

2-5 personer

10 - 15 min.

3-3 dagar

Erbjudande: Spara 400 kr på de på fyra första kassarna: FORK

Från

59:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Mat som gör både dig och miljön glad

Simple Feast startade sin verksamhet år 2014 i Danmark, och var då en app med flertalet olika recept från flera av världens främsta kockar. Visionen är att inspirera till enkel matlagning med bra råvaror i hemmet. Att få ihop vardagen med alla måsten och samtidigt äta hälsosam och näringsrik mat, är ett pussel för många. Därför valde Simple Feast 2017 att starta färdiga matkassar för att effektivisera din tid i köket. 
Simple Feast har fasta samarbetspartners som dagligen levererar färska råvaror till Simple Feast kök. Alla rätter är 100 % växtbaserade och ekologiska som levereras i FSC-godkänt papper som sorteras som pappersförpackning. Läs mer om vad Simple Feast förpackningar är gjorda av här.

Deras populära grytor som går under namnet ¨Comfort Food¨ ger dig mat som är klara på bara 5 minuter. Varje burk innehåller middag för 2 personer, och går att förvara i kylen upp till en månad. Ett perfekt val för dig som vill ha middagen klar på bordet utan några förberedelser.

Simple Feast - vägen till hållbar matlagning

Att få ihop vardagspusslet kan vara en utmaning för dem flesta. Många letar efter smarta, effektiva lösningar för att kunna få tid till annat. Simple Feast är ett smidigt sätt att äta smart, hälsosamt och billigt utan att lägga ner onödig tid i köket. När Simple Feast startade sin verksamhet 2017 med smidiga matkassar, innehöll 20 % av maträtterna kött. Men hade hela tiden visionen att utöka konceptet med 100 % växtbaserade maträtter, och valde därför att helt utesluta kött i sortimentet.

I sortimentet hos Simple Feast finns det allt från familjevänliga rätter, till mer kryddstarka rätter, och du kan själv testa olika matkassar för att se vad som passar dig bäst. Matkassarna innehåller hela måltider, som med enkla steg gör middagen färdig på matbordet. Genom appen beställer, ändrar eller avslutar du enkelt ditt abonnemang.  

Det finns en mängder med olika rabatter att ta del av som ny kund, men även som redan befintlig kund. När du beställer din första matkasse, oavsett den lilla eller stora, får du 250 kr i rabatt. Ta del av Simple Feast olika rabatter här. 

FAQ - Vanliga frågor och svar 

Hur vet jag vad som finns i måltiderna?

Du kan gå in på Simple Feast egna hemsida här, klicka på ¨Läs mer¨, och se vad som innehåller i just din måltid. 

Kan jag kombinera olika rabatter?

Nej, det går ej att kombinera våra rabatter. 

Går det att få sina måltider glutenfria?

I dagsläget går det tyvärr inte att få sina måltider glutenfria.

logo