Leverantörer

Läs mer info och se erbjudanden från leverantörer från hela Sverige

Användarnas favorit

På den här sidan har vi samlat alla matkassar från Hello Fresh, som alla innehåller färska råvaror från lokala producenter till priser som alla har råd med.

Här kan du ta del av aktuella matkassar och rabatterade erbjudanden från Linas matkasse, ett av de mest etablerade och välrenommerade matkasseföretagen på den svenska marknaden.

Vill du slippa fundera ut vad du ska laga till middag, och slippa köra och handla direkt efter jobbet? Då kanske Better Feast är valet för dig. Läs vidare för mer information om Better Feast, och deras matkassar. 

Vardagsstressen är en utmaning för många, och att få tid över är svårt. Vill du slippa lägga tid på att planera veckans middagar, och åka direkt hem från jobbet utan att behöva handla? Då kanske Mat & Ro är matkassen för dig. Läs vidare på denna sidan, för mer information om Mat & Ro.

Är du på jakt efter en matkasse som ger dig maträtter tillagade av erfarna kockar? Då kanske MatKomforts matkasse är för dig. Läs vidare för att få reda på mer om MatKomfort idag.

Har du som många andra svårt att få ihop vardagspusslet, och har länge försökt hitta en smidig lösning för att få tid över till annat? Då kanske Middagsfrid är alternativet för dig. Välj bland flera klimatsmarta menyer och se vilken som blir din favorit. Läs vidare på den här sidan för mer information.

Har du som många svårt att få ihop vardagspusslet? Alla måsten som kommer emellan kan göra det svårt att få tid över till annat. En lösning kan vara en matkasse från Veckansmiddag. Välj bland ett stort utbud av olika matkassar, för både stora som små. Läs vidare på denna sida för att få mer information om matkassarna från Veckansmiddag.

Har du funderat på att testa GI-dieten, eller äter du redan GI idag? Då borde du kolla in GI-boxen, med ett stort utbud av redan färdiglagade, och inspirerande recept levererat hem till din dörr.

Här kan du ta del av aktuella matkassar och erbjudanden från Familyfood. Ett smartare sätt att laga mat för hela familjen, med leverans hem till din dörr.

Är du sugen på en matkasse som är ekologisk med bra råvaror från närproducerade gårdar? Då kanske Ecoviva är matkassen för dig. Ecoviva väljer sina råvaror med omsorg både för planeten, och för dig. Läs vidare för att få reda på mer om Ecoviva och deras matkassar på denna sidan.

Kan du inte hitta det du letar efter?

Ring oss, eller kontakta oss på mail och berätta hur vi kan hjälpa

+45 32 67 12 82

Kan kontaktas från 08.00 fram till 16.00 varje dag

+45 32 67 12 82

Ring oss mån-fre mellan 8-16

logo