Ecoviva

Matkasser från Ecoviva

Ekologisk vegetarisk matkasse

Ekologisk vegetarisk matkasse innehåller nytänkande recept utifrån säsongen råvaror. Matkassen innehåller obesprutade grönsaker och ett snitt på 90% miljömärkta och ekologiska råvaror.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

56:-

per portion

Ekologisk matkasse

Ekologisk matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror av hög kvalitet. Recepten är varierande och du får kött, fågel, fisk/skaldjur och en vegetarisk rätt varje vecka.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Ekologisk barnvänlig matkasse

Ekologisk barnvänlig matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Recepten har roliga tips om vitaminer, hälsa och exempel på hur grönsaker kan göras mer barnvänligt.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Ekologisk gluten och laktosfri matkasse

Ekologisk matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror av hög kvalitet. Recepten är varierande och råvarorna är naturligt gluten- och laktosfria.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

64:-

per portion

Ekologisk Flexitarian

Ekologisk Flexitarian är en matkasse som passar dig som vill äta en växtbaserad kost med inslag av fisk och fågel. Recepten har långsamma kolhydrater och grönsakerna är obesprutade.

4-4 personer

15 - 45 min.

3-3 dagar

Från

73:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

God mat ska även vara god för våran natur. Allt fler personer blir uppmärksamma på hur maten vi väljer att tillaga faktiskt fraktas. Ecoviva gynnar det ekologiska jordbruket och fokuserar på att ge de mindre svenska gårdarna uppmärksamhet. Grundarna av Ecoviva, Annika och Amina som känt varandra sedan sex års ålder, har en vision att bidra till matlust, och råvaror noga utvalda för den bästa middagsupplevelsen.

Matkassar utvalda med omsorg

För Ecoviva prioriteras ekologi och hälsa högst upp på listan. Råvarorna i deras matkassar är 90 % ekologiska, utan besprutade grönsaker, och kommer alltid med KRAV-märkt kött och kyckling. Ecoviva har en lång lista med utmärkelser från olika tidningar och tävlingar för deras populära matkasse. De vann exempelvis “Bäst i test” i SVT Plus år 2016 och fick högst poäng i utvärderingen mellan sex olika matkassar. 

Spara tid och energi med en ekologisk Ecoviva matkasse 

Med en matkasse från Ecoviva sparar du tid på att handla och planera dina middagar. En hjälp som kan vara gynnsam för mångas vardag. Känner du att du lägger ner onödigt mycket tid varje dag för att hitta recept som ska bli godkända av hela familjen, och åka och stressa i mataffären direkt efter jobbet. Då är en matkasse från Ecoviva kanske det du behöver. 

Välj mellan sex olika matkassar, som har olika fokus på råvaror och recept. Det finns ett brett sortiment vilket gör att det finns en matkasse som passar alla. 

Recepten är varierande med stora krav på näringsrika och miljösmarta råvaror. Miljöexperter och nutritionister har kvalitetssäkrat Ecovivas tjänst. I matkassarna får du varor för fyra middagar till fyra personer med varierande recept för varje dag. Vill du utöver din matkasse beställa Ecovivas fyra kilos fruktlåda med 100 % ekologiska frukter, varierande beroende på säsong, finns det också. 

Mat för miljön och din plånbok 

Att äta ekologiskt och hälsosamt ska vara enkelt, och därför erbjuder Ecoviva 200 kr rabatt vid din första beställning. Använd deras prova-på-rabatt på en valfri kasse som levereras hem till din dörr. För att ta den av rabatten, klicka här. 

När du hittat en matkasse som du känner passar dig och din familj, skapar du ett konto, och skriver du i ditt postnummer för att se vilka tider och dagar Ecoviva har att erbjuda hemleverans till dig. 

FAQ - Vanliga frågor och svar 

Finns det laktos och glutenfria matkassar? 

Ja, det finns en gluten och laktosfri matkasse.

Kan jag få min matkasse hemkörd till min adress? 

Genom att skriva in ditt postnummer på Ecovivas hemsida, ser du om/när matkassen kan levereras till din adress. 

Kan jag ändra uppgifter till min profil? 

Ja, vill du exempelvis ändra mobilnummer eller adress kan du nå Ecovivas kundtjänst på deras hemsida. Ändringen måste ske senast 10 dagar innan bokad leveranstid. 

logo