Linas matkasse

Matkasser från Linas matkasse

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Vegetariskt

Vegetariskt passar dig som vill äta mer grönt i vardagen. Recepten innehåller ägg, ost och mejeriprodukter. Du kan enkelt byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Linas matkasse har som ambition att erbjuda goda, sunda och familjevänliga måltider, som dessutom är enkla att tillaga. Visionen är att ge fler hushåll möjligheten att äta hälsosam mat i vardagen och samtidigt spara värdefull tid. När Linas matkasse grundades år 2008 var de ett av de första matkasseföretagen i hela världen. Tack vare sina mångsidiga och inspirerande rätter som är enkla att variera och älska, är de idag ledande på den svenska marknaden med goda recensioner.

Med Linas lättlagade matkassar får du veckans recept och menyer direkt till dörren

Det ska vara enkelt att laga mat. Det är tanken med Linas matkassar, som varje vecka erbjuder en mångfald olika recept och veckomenyer för dig och din familj att välja bland. Med ett abonnemang hos Linas matkasse har du möjligheten att sätta ihop din egen meny genom att välja bland de över 40 olika recepten som finns tillgängliga varje vecka. På så sätt är du fri att själv bestämma vad du äter, samtidigt som du slipper tänka ut recept och handla själv.

Vill du göra det extra bekvämt för dig kan du även välja en sammansatt veckomeny, där teamet bakom Linas matkasse har gjort jobbet åt dig och satt ihop lättlagade och varierade recept i en trevlig matkasse.

Veckomenyerna och alla recept är indelade i olika kategorier, baserat på vilken typ av rätt det är. På så sätt kan du enkelt göra ditt urval bland de recept som intresserar dig mest. Kategorierna du kan välja mellan är följande:

Vegetariska måltider med Linas matkasse

Välsmakande och moderna måltider utan kött, med möjlighet att antingen addera exempelvis rätter med fisk och fågel, eller filtrera bort recept med laktos eller gluten. Den här kategorin passar dig som är vegetarian eller vegan, eller dig som gärna experimenterar med det vegetariska köket.

Klassiska och inspirerande måltider

Den här kategorin innehåller den perfekta mixen av klassiskt och modernt. Mustiga grytor och klassiska svenska rätter varvas med moderna burgare och kök från alla jordens hörn. Välj rätter härifrån om du har svårt för att bestämma dig och är öppen för att testa olika slags recept.

Enkla och lättlagade måltider

Snabblagade recept utan krusiduller, men som fortfarande är goda och sunda. Passar dig i farten som hellre lägger din tid på annat än matlagning men samtidigt vill äta hälsosamt. Det här är också kategorin för den stressade småbarnsfamiljen där matlagningen ska gå fort och uppskattas hos alla medlemmar i familjen.

Linas matkassar för barn, studenter, flexitarianer, veganer och glutenfria

Med det stora urvalet av recept kan du med Linas matkasse variera innehållet i nästan oändliga kombinationer. Genom att använda den smarta filterfunktionen kan du enkelt få fram det urval av recept som matchar dina kostpreferenser. På så vis kan du få en överblick över rätter som är gluten- eller laktosfria, vegetariska, utan ostlöpe, rätter som är extra bra för klimatet eller extra barnvänliga. 

Ingredienserna i Linas matkassar är noga utvalda för att garantera en hög kvalitet, och en stor del av frukt- och grönt sortimentet anpassas efter den rådande säsongen. Även utbudet av matkassar varierar under året, så det finns anledning att regelbundet gå in på www.linasmatkasse.se för att ta del av det aktuella sortimentet. Några exempel på matkassar som ibland erbjuds är Linas inspirationskasse, Linas fruktkasse, Linas julkasse, Linas supersnabba kasse – och kom ihåg att du alltid har möjligheten att själv välja bland recepten och sätta ihop din egen veckomeny.

Linas mat levereras över hela landet till ett pris som alla har råd med

För att så många som möjligt ska kunna ta del av de goda recepten ur Linas kök så levereras matkassarna till stora delar av landet. Leveransnätet utökas hela tiden med nya orter, små som stora. Du kan bland annat få Linas matkasse hem till dig i Örebro, Karlstad, Umeå, Luleå, Bjurfors eller Veddesta, för att bara nämna en bråkdel av alla postorter. För att se om matkassen kan levereras till din adress kan du skriva in ditt postnummer här. Matkassarna levereras på söndagar eller måndagar beroende på var du bor, och leveransen är gratis.

Du kan enkelt anpassa din matkasse löpande, välja att hoppa över en veckoleverans, byta eller säga upp din matkasse när du vill. Ändringarna ska bara meddelas till Linas matkasse måndagen före nästa planerade leverans, så uppdateras ditt abonnemang efter dina önskemål.

Ta del av Linas matkasses prova-på erbjudanden med en bra rabatt

Är du nyfiken på det här med matkassar men aldrig tagit steget att testa? Kanske behöver du då lite hjälp på traven. Första gången du provar på Linas matkasse får du det till ett rabatterat pris. Introduktionserbjudandena med Linas matkasse varierar, men ett vanligt förekommande är att man som ny kund kan få 30 % rabatt på sina två första beställningar. På så vis får du som kund ett gyllene läge att testa två olika matkassar och se om de goda och lättlagade måltiderna är något för dig och din familj.

Få en förmånlig rabattkod eller ge bort ett presentkort till Linas matkasse

Som kund hos Linas matkasse är det även en bra idé att hålla koll i sin telefon efter utskick på mail och sms med andra förmånliga rabatter. Får du en rabattkod från Linas matkasse kan du enkelt aktivera den genom att klicka på den medföljande länken och på så sätt smidigt komma till beställningssidan.

En uppskattad gåva är också att ge bort ett presentkort på en matkasse till en vän som du vill ge lite extra uppskattning, eller som du tycker förtjänar en nytändning i köket. Linas matkasse gör det här till en enkel gåva att ge bort, och med deras tjänst kan du enkelt skänka inspiration och goda recept på det här viset. Innan du beställer ett presentkort är det dock bra att kolla upp om gåvomottagaren bor i något av Linas matkasses leveransområden. Presentkortet skickas sedan till din mailadress. Är gåvomottagaren ny kund hos Linas matkasse får hen sin första leverans till ett rabatterat prova-på-pris. Är gåvomottagaren redan kund hos Linas matkasse får hen sin nästa leverans med en rabatt motsvarande presentkortets belopp. 

FAQ - Vanliga frågor och svar

När levereras min matkasse?

Genom att fylla i ditt postnummer vid beställningen kan du se vilken veckodag du får din matkasse. Det är antingen en söndag eller måndag i tidsrummet 17–22. På leveransdagen skickas ett SMS med en mer detaljerad tid för leveransen.

Hur ofta levereras min matkasse?

Som kund väljer du själv om du vill få din matkasse från Linas levererad varje vecka, varannan eller mer sällan. På en del postorter erbjuds dock enbart leverans varannan vecka. Ta kontakt med Linas matkasses kundtjänst för att få aktuella villkor för där du bor och meddela dina preferenser.

Vad kommer med i min matkasse?

Ingredienser och ett menyblad för det antal måltider som du beställt. Menybladet innehåller även inspirerande reportage, tips och bonusrecept. Matkassen levereras som en låda, med kyl- och torrvaror separerade så att matens kvalitet säkerställs.

logo