Matkassar i Luleå

Matkassar i Luleå

Se vilka alternativ det finns för dig som bor i Luleå och vill ha lättlagade och välsmakande matkassar levererade ändra fram till din ytterdörr.

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Vardagslådan

Vardagslådan innehåller enkla, goda och varierande färdiglagade rätter. Du kan själv välja dina måltider.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

48:-

per portion

Ekologisk barnvänlig matkasse

Ekologisk barnvänlig matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Recepten har roliga tips om vitaminer, hälsa och exempel på hur grönsaker kan göras mer barnvänligt.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familyfoods matkasse

Familyfoods matkasse passar dig som vill laga varierat med goda smaker. Denna matkasse innehåller recept med kött, fisk, fågel och vegetariska middagar.

2-6 personer

25 - 50 min.

3-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familjevänligt

Familjevänligt innehåller maträtter och recept som hela familjen tycker om. Denna matkasse innehåller klassiska rätter som är barnvänliga och gjorda på natruliga ingredienser.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 177:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 549 kr på 4 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: LINAS_2x30: 30 % rabatt på dina två första matkassar

Från

35:-

per portion

Barnens Bästa Kasse

Barnens Bästa Kasse innehåller nyttiga och varierande rätter som är lätta att laga och att gilla. Alla råvaror är rena och näringsrika.

4-4 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjefavoriter

Familjefavoriter är en barnvänlig matkasse där maten redan är förberedd. Matkassen innehåller fågel, korv, fläsk och nötkött samt en fiskrätt ibland. Du får också bekanta grönsaker eller frukter.

1-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

63:-

per portion

Barnkassen

Barnkassen är en familjefavorit där du återupptäcker både nya och gamla recept. Barnkassen har barnvänliga smaker och har inga onödiga tillsatser. Menyn består av kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

49:-

per portion

Lättlagade kassen

Lättlagade kassen innehåller rätter som tar ca. 25 minuter att laga. Matkassen har recept med kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

5 - 25 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

66:-

per portion

Originalkassen

Orginalkassen är en varierad matkasse. Innehållet i kassen varieras mellan kött, fisk, fågel och vego.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

47:-

per portion

Barnens matkasse

Barnkassen innehåller barnens favoriter samt rätter som är enkla och snabblagade. Alla måltider är sunda och har en näringsmässig balans.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Traditionella matkassen

Traditionella matkassen har den perfekta balansen mellan klassiska och nya rätter. Denna passar bra till både barnfamiljer men också till vuxna par.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Matkassen är ett fenomen som svepte över Sverige för några år sedan, och i takt med det visade intresset har intresset ökat något enormt. Idag kan man beställa en matkasse över i princip hela landet, och det finns en stor mångfald med matkassar för alla smaker. På den här sidan kan du läsa om de matkassar som erbjuds för dig i Luleå, och du kan även se om du kan få matkassen levererad ändra fram till din dörr.

Jämför det stora utbudet av goda och näringsrika matkassar i Luleå

När tiden inte riktigt räcker till i vardagen är en matkasse något som underlättar för många hushåll i Luleå. Med en matkasse får du färdigkomponerade middagar med färska råvaror och recept i ett. Perfekt för dig som har en stressig vardag med arbete, skola eller barn att hämta och skjutsa mellan olika aktiviteter. Kanske har du också en hobby som inte får den tid den förtjänar? Och samtidigt vill du kanske servera en sund och god middag för dig och din familj - och det är precis det som en matkasse möjliggör.

Det finns många olika matkassar att välja bland för dig som bor i Luleå. För den som vill att matlagningen ska gå snabbt finns det matkassar med recept som man enkelt tillagar på få minuter. Det finns även matkassar för barn, med måltider som innehåller livsmedel som de flesta barn tycker om och äter. Önskar man dra ner på sin köttkonsumtion finns flexitarianmatkassar, där enbart några av måltiderna innehåller kött. Självfallet finns även helt vegetariska och veganska matkassar.

Få hemleverans av din matkasse i Luleå

När du beställer en matkasse kan du ange hur många måltider du vill att den ska innehålla, samt hur många portioner som ska ingå. Du kan välja en färdigkomponerad veckomeny med måltider, men du har också möjlighet att byta ut specifika rätter mot ett annat alternativ, vilket ger dig mer frihet att påverka vad du äter.

På många adresser erbjuds även hemleverans, vilket gör matkassen ännu smidigare. Genom att fylla i din adress vid beställningen kan du se aktuella leveransalternativ för just dig. Du kan även uppge önskemål om datum och tid för leveransen, så att du är hemma när varorna kommer.

Med en matkasse får du mer tid till att göra det du vill i livet. Många barnfamiljer ser matkassen som en räddare i nöden, men det är också många singelhushåll och studenter som ser nyttan av att inte behöva tänka ut nya recept varje vecka och trängas i packade mataffärer. Är du student i Luleå kan det vara värt att spana in kategorin med matkassar som är framtagna med just studenter i åtanke. Det finns även matkassar som är något billigare än de andra. Alla ska ha råd med hälsosamma och goda middagar, oavsett plånbok.

På den här sidan kan du enkelt jämföra de olika matkassarna i Luleå genom att välja vilken kategori du mest är intresserad av. Du får se det stora urvalet av matkassar, och kan för varje aktör välja hur många måltider och portioner du önskar för att se vad de erbjuder. Sedan är det bara att beställa hem din matkasse, och under tiden du väntar på den behöver du inte tänka på vad du ska äta till middag de kommande dagarna. Smaklig måltid!

FAQ - Vanliga frågor och svar

Hur ofta får jag min matkasse levererad?

Matkassen levereras en gång i veckan, och du kan avsluta eller pausa den när du helst önskar.

Hur mycket mat kommer med i matkassen?

De livsmedel som följer med matkassen är noga beräknade för att passa recepten. En del livsmedel används flera gånger under veckan, i olika måltider. På så vis undviks onödigt matsvinn.

Kan jag byta matkasse till en annan?

Ja, det går bra att byta matkasse till en annan från samma aktör om du skulle vilja testa en ny eller, om du hellre vill det, helt avsluta din prenumeration och byta till en ny aktör om du så önskar.

logo