GI matkasse

GI matkasse

Du kan enkelt scrolla ner på sidan och se vårt stora urval av GI matkassar. Vi har samlat GI matkassar från olika typer av leverantörer och det gör att det blir enkelt för dig att välja. Genom att klicka dig in på varje specifik leverantör kan du se vad varje matkasse innehåller. I grund och botten så är ju matkassarna ganska lika varandra, men vissa saker skiljer sig åt emellan leverantörerna.

Användarnas favorit

Fisk och grönsaker

Fisk och grönsaker är precis vad det låter - en matkasse fylld med gröna godsaker och delikatesser från havet. Här får du både vegetariska rätter blandat med fiskrätter.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

GI matkassen

GI matkassen innehåller måltider med långsamma kolhydrater. Råvarorna i denna kasse har ett så lågt GI-värde som möjligt. Kassen kan får fri från laktos, gluten, mjölk, fisk och fläsk.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

49:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 655:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Large

GIboxen Large är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 40 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

50:-

per portion

LCHF matkasse

LCHF-matkasse är matkassen för dig som önskar en vardag med få kolhydrater. Matkassen innehåller kött, fisk och kyckling med mycket grönsaker och såser. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

56:-

per portion

Kalorismart

Kalorismart är för dig som har koll på kalorierna men inte vill gå på kompromiss på smaken! Denna matkasse är av hög kvalite och har endast maträtter som har färre än 650 kalorier.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Medium

GIboxen Medium är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 20 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

60:-

per portion

Small

GIboxen Small är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 10 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

70:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Om du vill veta mer om varje specifik matkasse kan du enkelt klicka dig in och sedan läsa mer information. Genom att ange hur många personer matkassen ska räcka till kan du även räkna ut hur mycket matkassen kommer att kosta dig. Du får även prisuppgifter på vad varje portion kostar. Det är nyttig information för dig som vill kunna jämföra olika typer av matkassar. he

Men vad finns det egentligen för fördelar med att ha en matkasse, framför att gå och handla på snabbköpet stup i kvarten? Det ska vi titta närmare på här i texten så häng med så får du lära dig lite mer om vilka fördelar det finns med matkassar.

Enklare med en GI matkasse

Först och främst kan man säga att en GI matkasse gör att din vardag blir lite enklare. Det beror bland annat på att du slipper att springa till matbutiken och handla, skriva långa inköpslistor och sedan släpa hem alla varor, för att ställa dig vid spisen och där börja lagar mat. 

Med en GI matkasse får du alla varor, ingredienser du behöver, hem till dig snyggt paketerade i en matkasse. Det gör att du enkelt kan sätta igång att börja laga god och nyttig mat direkt, när du kommer hem från arbetet, skolan eller vad det nu än har varit. Det effektiviserar dagens middag och ger dig tid över till annat.

Satsa på GI kassen

Genom att satsa på GI kassen får du goda och hälsosamma råvaror och ingredienser som gör att du kan laga nyttig mat. Följer du GI dieten så kan du helt enkelt snabbt och lätt laga mat med alla de ingredienser och råvaror du får i din GI matkasse. Att laga middag kan innebära en hel del stress, dels behöver du handla, skriva en inköpslista, leta recept och sedan slutligen laga maten. Men med en GI matkasse får du recept som gör att du kan laga god och nyttig mat enligt GI dieten, utan att behöva leta på internet själv.

Enklare med GI veckomenyer

Eftersom du får recept varje vecka tillsammans med din GI matkasse blir det enkelt att laga middag. Du slipper följaktligen att leta efter recept på internet och skriva långa inköpslistor. För att inte tala om allt springande i specialbutiker, för att hitta rätt livsmedel att laga de nyttiga och hälsosamma maträtterna med. Med en GI matkasse får du nämligen alla ingredienser och råvaror tillsammans med tillhörande recept. Det gör det enkelt för dig att laga middagar som passar till din GI-diet. 

Spara tid med en GI kasse

Med det recept du får i din matkasse kan du enkelt och snabbt laga god och hälsosam GI mat. Men du kan även planera alla veckans maträtter och det bästa av allt är att du inte själv behöver söka fram recept, skriva inköpslistor och planera alltihopa. Allt det har vi nämligen redan gjort åt dig. Du får våra recept i din matkasse för goda GI veckomenyer. Med en GI veckomeny får du helt enkelt ingredienser och råvaror som räcker för att laga god GI mat en hel vecka.

Du får matvaror i din matkasse till GI dieten

En GI matkasse innehåller alla råvaror och ingredienser som lever upp till de krav GI-dieten ställer. Det vill säga att de recept du får med i din matkasse passar till din GI diet. Du behöver därför inte hålla reda på vilka livsmedel och råvaror du ska välja när du går och handlar i matbutiken, allt det har vi redan tänkt på när vi har satt ihop recept och GI matkassen till dig.

Inte nog med att du först behöver leta upp goda och välsmakande GI recept som du tycker om, du behöver sedan skriva ner en lång inköpslista med alla ingredienser som krävs för att laga den maträtt du hittat på internet. När du är klar med det bär det av till snabbköpet där det ofta är dyrare produkter. Och det kan även vara svårt att hitta rätt ingredienser för att kunna följa de recept du har hittat på internet. 

Om du vill spara pengar behöver du istället ta dig ut till en större matbutik, som ofta ligger utanför stan, och det kan vara ganska besvärligt att hinna med i en riktig hektisk vardag. Med en GI matkasse får du i stället allt du behöver, för att laga god och välsmakande GI mat till vardags, hem till din dörr – praktiskt, enkelt och smidigt.

Även vegetarisk GI

GI matkassarna här på våran sida skiljer sig åt en del beroende på vilken leverantör du väljer. Om du är vegetarian och följer GI dieten kan du välja en GI matkasse för vegetarianer. Det finns många vegetariska GI matkassar att välja bland här på sidan. Så skrolla ner och gör ditt urval genom att klicka dig in på varje specifik matkasse och läsa mer om vad just den innehåller.

GI dieten är en speciell diet som baseras på glykemiskt index. Dieten passar väl till dig som är vegetarian och det finns många vegetariska GI recept att laga när du väljer en vegetarisk GI matkasse. Recepten som du får med i din GI matkasse är perfekta för dig som lever efter GI dieten. Du får helt enkelt en hel GI meny som du kan välja att laga på vilka dagar du vill.

Minska matbudgeten med GI matlådor

Det är enkelt att spara pengar med en GI kasse. Det beror bland annat på att du får rätt mängd ingredienser och råvaror i varje matkasse och det minskar ditt matsvinn, vilket både är bra för din plånbok såväl som miljön. Genom att välja en extra person när du beställer din matkasse kan du få mat över som du kan göra goda GI matlådor av. Det gör att du kan vara säker på att du får god GI lunch varje dag på jobbet. Det är även ett smart sätt att spara pengar genom att ta med dig en GI middag i en matlåda på jobbet, istället för att äta dyr lunch ute på stan.

Vanliga frågor och svar

Är alla recept i GI matkassen GI-vänliga?

Ja, alla recept är sammansatta för att passa GI-dieten.

Kan man själv välja vilka recept man vill ha?

Det beror på vilka leverantör av din GI matkasse du väljer.

Är det färska råvaror med i GI kassen?

Ja, du får även färska råvaror i din matkasse.

logo