MatKomfort

Matkasser från MatKomfort

Vrooom

Vroom är en snabblagad och billig matkasse. Här får du måltider som är god på snabbast möjliga tid. Matkassen levereras utan grönsaker så du själv kan välja det gröna inslaget.

4-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

52:-

per portion

Familjefavoriter

Familjefavoriter är en barnvänlig matkasse där maten redan är förberedd. Matkassen innehåller fågel, korv, fläsk och nötkött samt en fiskrätt ibland. Du får också bekanta grönsaker eller frukter.

1-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

63:-

per portion

Premium

Premium matkasse innehåller färdiglagade maträtter med fågel, fisk, fläsk och nötkött samt en vegetarisk rätt ibland. Recepten innehåller säsongens grönsaker och hemlagade såser.

1-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

71:-

per portion

Vego Premium

Vego Premium är en vegetarisk matkasse med färdiglagade rätter. Kassen innehåller närodlade eller ekologiska grönsaker samt ägg, och mejeriprodukter.

2-6 personer

5 - 20 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

85:-

per portion

Sthlmslådan

Sthlmslådan är en matkasse är matkassen för dig som inte vill äta fläsk eller annat rött kött. Matlådan innehåller färdiglagade maträtter som är baserat på fågel, fisk och vegetariskt.

1-6 personer

5 - 20 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

90:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Det kan vara svårt att laga goda och lyxiga måltider från grunden på vardagar. Tiden räcker inte till, och man prioriterar annat framför timmar i köket. MatKomforts grundidé är att alla ska få äta riktigt god mat, som är lagad med kärlek från grunden. Alla deras kockar lagar såser, fonder och grytbaser från grunden för att ge dig den bästa smakupplevelsen, men även ge dig tid för annat. Ända sedan starten i Stockholm år 2008 har MatKomfort växt och utvecklat sina leveransområden, för att kunna hjälpa så många som möjligt med god vardagsmat. 

MatKomfort - Restaurangmat varje dag 

Alla har sina egna preferenser och favoriter när det kommer till vad man gillar för mat. Att laga mat är ett form av hantverk, och kräver att man lägger ner tid och kärlek för att maten ska få det bästa resultatet. MatKomfort erbjuder matkassar med tillagad mat av sina erfarna kockar, som gemensamt har en stor kärlek och passion för matlagning. Allt som kommer i din matkasse är noggrant avsmakat och tillagat, innan det förvaras i kylbilen på väg till dig.

MatKomforts matkassar tar inte längre än 20 minuter, från spis till bord. Ända sedan starten år 2008 har MatKomfort byggt upp en stark kunddatabas och har levererat över 5 miljoner portioner till deras prenumeranter. Har man väl testat deras matkassar en gång, är det sällan man slutar. Främst för deras utmärkta kvalitetsgarantier, som fri leverans, enkelt att förbereda och utan bindningstid. 

God mat ska även göra gott för miljön 

MatKomfort lägger stor vikt på att minska matsvinnet och slöseri på resurser som påverkar vår miljö. Mottot är 0 % matsvinn, både internt och hos deras kunder. Du kan själv välja hur många portioner och hur många dagar du vill laga för. På så sätt minskar risken för att laga för mycket mat, och att maten istället slängs i soporna. 

All mat som kommer i matkassarna är noga utvalda. MatKomfort anpassar deras råvaror efter säsong, vilket gör att vissa frukter och grönsaker blir mer vanliga i matkassen under en viss årstid. Du kan vara säker på att det är svenskt kött som alltid kommer i din matkasse. Även närproducerade och ekologiska råvaror, för att slippa onödiga E-ämnen eller konserveringsmedel i din mat. Läs mer om MatKomfort hållbarhetspolicy här.  

Du kan välja mellan flertalet olika matkassar, allt från vegetariskt, med gröna och klimatsmarta rätter, till familjefavoriter med trygga och bekanta smaker som passar både stora som små. Deras stora utbud gör det enkelt att hitta just den matkassen som passar dig bäst. Hitta din favorit kasse och få 600 kr rabatt på dina 4 första kassar idag. Fler rabatter på matkassar från MatKomfort hittar du här.  

FAQ - Vanliga frågor och svar 

Kan man välja att få hemleverans varannan vecka?

Ja, du väljer enkelt på “Mina sidor”, när du vill få hem din leverans. 

Går det att frysa rätterna man får hem?

Ja, alla såser, fonder och grytor du får hem, går att frysa in. 

Hur lång uppsägningstid har jag?

Vi har ingen bindningstid, vilket betyder att du kan senast sju dagar innan leverans, avboka eller ändra din order.

logo