Bästa matkassen 2024 – Hitta rätt matkasse till ditt behov

Vi på Hitta-matkasse.se vill hjälpa dig att hitta rätt, och har på den här sidan därför sammanställt en jämförelse av olika matkassar, så att du kan hitta den bästa matkassen för just dig.

Linas matkasse

Från

36:-

Per portion

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

2 - 6 personer

3 - 5 dagar

Hello Fresh

Från

33:-

Per portion

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

2 - 4 personer

3 - 5 dagar

Marley Spoon

Från

42:-

Per portion

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

2 - 4 personer

2 - 5 dagar

Är du intresserad av att prova på en matkasse, men tycker det är svårt att veta vilken av alla aktörer som passar dig? Oavsett om du har en stressig vardag, fått slut på idéer till middagen eller har dåligt samvete över att återigen ställa spagetti och köttfärssås på matbordet, så är matkassen ett alternativ för dig.

Vilken matkasse är bäst i test i din familj?

Det är mer populärt än någonsin att prenumerera på en matkasse och på så sätt slippa handla och planera veckans middagar. Samtidigt löper en parallell trend att äta mångsidig, näringsrik mat lagad från grunden med bra råvaror - och det är precis det som en matkasse ger dig.

Genom att ansluta sig till en matkasse har allt fler inspirerats och fått upp ögonen för nya kök och smaker. Med bra råvaror och recept levererade direkt till dörren, blir matlagningen inte bara enklare, utan även godare. Matkassen är därför ett välkommet tillskott till allt fler familjer, men det kan vara svårt att veta vilken som är bäst.

Prova dig fram för att hitta den bästa matkassen för just dig

Matkassarna på den svenska marknaden varierar i innehåll och prislapp, och det går att hitta alltifrån snabblagade familjevänliga måltider till helt ekologiska, veganska eller glutenfria alternativ. Stora aktörer så som Linas Matkasse, HelloFresh och Årstiderna är väletablerade och populära alternativ hos många, men det finns allt fler mindre och mer specialiserade matkassar som växer på marknaden.

Som tur är går det att löpande byta matkasse och prova sig fram för att hitta sin favorit. På den här sidan kan du läsa en jämförelse av alla aktörer som vi på hitta-matkasse.se förmedlar, så att du enkelt kan få en överblick över vilka matkassar du vill testa.

Bästa hemleveransen av mat – läs om alla matkassar här

HelloFreshhello fresh.jpg

 • Stor andel lokala råvaror
 • Första globala CO2-neutrala matkassen
 • Ingen bindningstid
 • Beställ och få rabattkod på gratis matkasse till dina vänner

En förhållandevis ny aktör på den svenska marknaden är HelloFresh. Med sina goda och näringsriks matkassar har de fått ett enormt gott mottagande av svenskarna. Som namnet antyder använder HelloFresh en stor andel färska och lokalt producerade råvaror. Genom avtal med lokala producenter runt om i Sverige, säkerställer HelloFresh att sina matkassar genererar ett lågt CO2-avtryck, något som många kunder värdesätter.

Med HelloFresh kan du varje vecka välja bland 18 smaklökskittlande recept, fördelade i sex olika kategorier – den klassiska, den familjevänliga, den vegetariska, den snabba och enkla, den kalorismarta eller fisk och grönt-matkassen. Du sätter enkelt ihop din veckomeny bland recepten i den kategori du är mest intresserad av, och du kan när som helst ändra eller säga upp din matkasse.

När du gör en beställning hos HelloFresh får du även en rabattkod som ger upp till tio av dina vänner en gratis matkasse. 

Erbjudande: Spara upp till 965 kr. på 4 kassar

Lös in rabattkod för HelloFresh

Linas Matkasselinas.jpg

 • Lättlagade och hälsosamma måltider för hela familjen
 • Välj bland 40 recept varje vecka eller välj en redan sammansatt meny
 • Stort urval med matkassar för de flesta magar
 • Väletablerad aktör som funnits på marknaden sedan 2008
 • Få 30 % rabatt på de första två beställningarna

Linas Matkasse är en veteran bland de svenska matkassarna. Med sin utgångspunkt i god och hälsosam mat som samtidigt är lättlagad och uppskattad av både stora och små, är det en matkasse som många tagit emot med öppna armar. Men det är inte bara barnfamiljer som är glada för Linas matkasse – i och med sitt breda urval vänder man sig även till de som vill leva extra hälsosamt, äta en vegetarisk kost eller har gluten- eller laktosintolerans. Kort sagt är det här både en matkasse för de som vill ha stor variation i sin kost och de som har särskilda kostpreferenser.

Recepten för Linas Matkasse är uppdelade i tre kategorier, för att göra det enklare för dig att avgränsa det stora urvalet. Kategorin med vegetariska måltider innehåller inget kött, men det finns möjlighet att lägga till recept med fågel eller fisk eller ta bort recept som innehåller gluten eller laktos. Kategorin med klassiska och inspirerande måltider passar den som är öppen för att testa vitt skilda sorters recept, medan kategorin med enkla och lättlagade måltider lämpar sig för den som vill att matlagningen ska gå fort men samtidigt vara god.

Är du intresserad av att testa Linas Matkasse går det ofta att ta del av bra prova-på-erbjudanden. Vanligen går det att få 30 % rabatt på sina två första matkassar, men det är värt att spana in Linas Matkasses sida för att se aktuella erbjudanden.

Erbjudande: 4x25% rabatt

Lös in rabattkod för Linas Matkasse

Årstidernaårstiderna.jpg

 • 100 % ekologiska livsmedel
 • Råvaror utan flygfrakt från noga utvalda gårdar i Europa
 • Goda veckomenyer med ursprungsmärkta ingredienser
 • Hög andel frukt och grönt
 • Få 20 % rabatt på första matkassen

Vill du ha en helt ekologisk matkasse är Årstiderna ett bra alternativ. Ingredienserna i det här danska företagets matkassar kommer till allra största del från ekologiska gårdar i Danmark, Holland, Italien och Spanien. Den fisk som skickas med är inte ekologisk, men däremot fångad på ett ansvarsfullt sätt enligt Världsnaturfondens riktlinjer.

Årstidernas ambition är inte bara att servera goda och hälsosamma middagar - de strävar även mot att minimera sitt CO2-avtryck så mycket som möjligt. Därför använder de sig aldrig av flyg som transportmedel när råvarorna importeras, och varje veckomeny har ett noga beräknat klimatavtryck. 

När du beställer en matkasse från Årstiderna innehåller den alltid minst 80 % vegetabiliska ingredienser. Du kan exempelvis välja en flexitariankasse, en vegetarisk snabblagad matkasse, en vegetarisk matkasse med recept särskilt framtagna för barn, en vegansk matkasse eller en glutenfri matkasse. Varje matkasse innehåller en sammansatt meny, ur vilken du enkelt kan välja hur många måltider och portioner som ska skickas till dig.

Årstidernas matkasse gör det enkelt att äta klimatsmart och hälsosamt på samma gång, och med någon av deras rabattkoder blir det ännu mer bekvämt att komma igång.

Erbjudande: 20% rabatt på din första matkasse

Lös in rabattkod för Årstiderna

Simple Feastsimple feast.jpg

 • 100 % växtbaserat
 • 100 % ekologiskt
 • Välj 3 nya måltider varje vecka
 • Recept framtagna och förberedda av Michelin-skolade kockar
 • Enkel tillberedning

Med Simple Feast får du en något lyxigare matkasse, där kvalitet går före kvantitet. Konceptet går ut på att Simple Feasts kockar varje vecka tar fram tre måltider, där du som kund väljer tre av dem. Du väljer enkelt vilka rätter som ska ingå i din meny med hjälp av en app, och så levereras matkassen direkt till din dörr. Du kan när som helst pausa eller säga upp din prenumeration.

Simple Feast har en uteslutande växtbaserad och ekologisk profil, vilket gör dem till ett bra alternativ för veganer och andra som är nyfikna på vegansk mat. Råvarorna väljs efter säsong och kommer till stor del från de nordiska länderna, men recepten inspireras från hela världens kök. 

Det förhållandevis lilla urvalet av rätter gör att Simple Feast kan lägga mer tid på att förbereda och förpacka måltiderna på ett smart sätt. Ingredienserna till rätterna i Simple Feast matkasse kommer i pedagogiskt numrerade och certifierat hållbara förpackningar, som gör det enkelt för dig att komma igång med matlagningen.

Många måltider är redan delvis tillagade när de ställs utanför din dörr. Du behöver alltså endast göra de sista stegen i matlagningen, vilket går på några få minuter. En snabb middag som ger dig tid till annat, samtidigt som de goda råvarorna försäkrar dig om att du äter hälsosamt och välsmakande på samma gång. Hos Simple Feast kan du även prenumerera på grytor, som värms på få minuter och levereras till dörren en gång i månaden.

Erbjudande: Spara 400 kr på de fyra första kassarna: FORK

Lös in rabattkod för Simple Feast

Mat.semat.se.jpg

 • Matkasse kombinerat med matbutik online
 • Välj komponerad veckomeny eller sätt ihop din egen kasse
 • Botanisera bland 4 000 recept
 • Lätt att anpassa ingredienserna i recepten efter egna önskemål

Mat.se är något så ovanligt som en tjänst som kombinerar matkasse med livsmedelsbutik online. Många känner säkert till Mat.se som en av de bästa matbutikerna på nätet, men deras andra ben med matkassar som man smidigt klickar hem är lite mer okänt. 

Den här matkassen passar den som önskar mer inspiration och tips till enkla middagar, men som samtidigt vill ha stor frihet i köket och utrymme till att anpassa måltidernas innehåll. När du beställer en matkasse från Mat.se kan du antingen välja deras vardagskasse eller sätta ihop en egen matkasse med deras smarta planeringsverktyg.

Med Vardagskassen får du fem goda och snabblagade måltider för hela veckan. Alla recept går att läsa online. Du kan välja att köpa vardagskassen som den är eller byta ut recept eller ingredienser. Har du redan en specifik ingrediens hemma är det enkelt att ta bort den ur beställningen, och eftersom Mat.se även är en matbutik går det även bra att lägga till andra varor.

Väljer du att sätta ihop din egen matkasse från grunden kan du välja mellan 4 000 recept, så här finns goda möjligheter att göra din matkasse personlig utifrån dina egna önskemål. Matkassen beställs och levereras veckovis, precis som när du handlar mat online. Handlar du hos Mat.se gäller alltså inga bindningstider.

Erbjudande: 100 kr. rabatt för befintliga kunder vid köp över 1000 kr: MATSE100

Lös in rabattkod för Mat.se

MatKomfortmatkomfort.jpg

 • Färdiga veckomenyer sammanställda och tillagade av kockar
 • Exklusiva grytbaser och såser
 • Du slutför tillagningen på kort tid
 • Välj mellan fem olika matkassar varje vecka
 • Levereras till hela Mälardalen

Vill du att matlagningen ska gå snabbt men ändå ha en lyxig känsla, då kan MatKomfort vara matkassen för dig. MatKomfort drivs av hängivna kockar som vill att fler ska äta mat av god kvalitet i vardagen, och därför förbereder de varje vecka grytbaser och såser som levereras med fri frakt direkt hem till dörren och är bara att varma upp.

När du gör en beställning hos MatKomfort väljer du en av fem ihopsatta matkassar. Premium-matkassen kombinerar det bästa av kött, fågel, fisk och vegetariskt. Familjefavoriter innehåller varierade och barnvänliga recept, medan Vroom matkassen passar den som i princip bara vill värma maten och äta den. Det finns även en vego premium-matkasse med vegetariska rätter och hög andel ekologiska eller närodlade råvaror, och slutligen även den så kallade Sthlmslådan som erbjuder varierade rätter utan rött kött.

Matkassen från MatKomfort levereras i en smart förpackning där innehållet tänkts ut i minsta detalj för att minimera matsvinn. Du beställer en ny matkasse varje vecka, och det finns inga bindningstider. Notera att MatKomfort endast levererar matkassar i Mälardalen.

Du kan enkelt kolla om du kan få MatKomfort levererad hem till dig genom att fylla i ditt postnummer vid beställningen. Vill du skämma bort en kompis med lite extra lyxig vardagsmat kan du hos MatKomfort även köpa ett presentkort på en matkasse.

Erbjudande: 150 kr. rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Lös in rabattkod för MatKomfort

Marley Spoonmarley spoon.jpg

 • Färska råvaror och välsmakande recept
 • Välj bland 30 måltider varje vecka
 • Enkla steg-för-steg-guider 
 • Noga beräknade recept för att minimera matsvinn

Marley Spoon gör med sin matkasse matlagningen enkel och lekfull på samma gång. Med en stor variation av recept och smaker från olika kök tilltalar den de flesta. Varje vecka sätter du ihop en meny på upp till 5 måltider för 2-4 personer. Du bläddrar smidigt bland de över 30 lättlagade recepten i Marley Spoons app för att sätta ihop din veckomeny. På så sätt anpassar du middagarna till att innehålla kött och fisk, vara vegetariska, snabba, familjevänliga, utan gluten eller med låg andel kolhydrater.

Råvarorna i matkassarna från Marley Spoon är av hög kvalitet, och levereras efter säsong i praktiska kylboxar direkt utanför din dörr. För att minimera sin klimatpåverkan är ingredienserna noga framtagna för att matcha recepten exakt. Marley Spoon bedriver även flera projekt för att återföra CO2 till naturen, och har på sätt blivit ett CO2 neutralt företag.

Med Marley Spoon får du varje vecka hem innovativa och roliga middagar som många tycker om. Du kan när som helst säga upp eller ändra i ditt abonnemang, något som administreras enkelt via appen.

Erbjudande: 4x25% rabatt

Lös in rabattkod för Marley Spoon

Middagsfridmiddagsfrid.jpg

 • Världens första matkasseleverantör
 • Stort utbud av olika matkassar
 • Prisvinnande matkasseleverantör 2021
 • Nya välsmakande recept varje vecka
 • Få 250 kr rabatt på första matkassen

Sedan starten år 2007 har Middagsfrid etablerat sig som en av de ledande leverantörerna av matkassar på den svenska marknaden. Idag erbjuder Middagsfrid varierande och goda matkassar för de flesta smaker. Den mest populära, originalkassen, kommer i olika storlekar och vänder sig till den som är väldigt flexibel och gärna testar olika smaker och kök. Det finns dessutom både vegetariska och flexitariankassar, för den som gärna skippar köttet i maten. Utöver det kan man välja en barnvänlig kasse, en extra lättlagad kasse, en extra snabb kasse och flertalet specialkassar. 

Med Middagsfrid väljer du enkelt hur många måltider och portioner som ska ingå i din matkasse. Matkassen levereras direkt till dörren, med ett väl utbyggt leveransnät över hela landet. Banken av recept växer för varje vecka, och som ett kvitto på Middagsfrids popularitet blev de testvinnare i Bäst-i-Tests matkassetest 2021.

Med Middagsfrid kan du även försäkra dig om att äta rätt för klimatet. Genom att minska matsvinnet och andelen rött kött, samt ha hållbara transporter och undvika flygtransporter ser de till att ha så låg klimatpåverkan som möjligt. Vill du prova Middagsfrid, eller ge bort en matkasse till någon du tycker om, finns det flera goda erbjudanden att spana in. Bland annat kan man få 250 kr rabatt när man beställer sin första matkasse.

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Lös in rabattkod för Middagsfrid

GI-boxengi.jpg

 • Koncept med goda och hälsosamma färdigrätter levererade direkt hem
 • Bra både till lunch och middag
 • Välj 10, 20 eller 40 rätter per leverans
 • Totalt 10 olika recept enligt en GI-diet med stor variation
 • Uppskattat bland många som försöker gå ner i vikt

GI-boxen skiljer sig från de andra matkassarna på det viset att maten som levereras redan är färdiglagad. Den behöver alltså bara värmas, och fungerar därför perfekt både som lunch och middag.

Som namnet också antyder är måltiderna i varje box särskilt utformade för att följa en GI-diet, vilket gör den väldigt uppskattad om man försöker gå ner i vikt. Med GI-boxen behöver man inte själv planera och laga sunda måltider för att tappa kilon, utan med ett abonnemang får man istället mat som är näringsmässigt balanserad levererad till dörren varannan vecka eller mer sällan. Valet är ditt.

I varje leverans av GI-boxen följer antingen 10, 20 eller 40 färdigkomponerade frysta måltider. Du kan exempelvis välja måltider med hög andel kyckling, lax och annan typ av kött. Klassisk husmanskost varvas med asiatiska influenser. Det finns även vegetariska och växtbaserade alternativ såsom falafel och linsgryta.

Med GI-boxen följer även möjligheten att få daglig coachning och konkreta tips och recept för att hjälpa dig gå ner i vikt och må bättre. Maten levereras till din adress på söndagar, och du kan när som helst säga upp eller ändra i ditt abonnemang. För att se om du kan få GI-boxen levererad dit du bor kan du skriva in din adress när du gör din beställning.

Beställ GI-boxen här

Ecovivaecoviva.jpg

 • Ekologiska matkassar med i genomsnitt 90 % miljömärkta ingredienser
 • Många vegetariska, veganska och allergivänliga alternativ
 • Lättlagade middagar för fyra personer

Ecoviva är ännu ett bra alternativ för den som önskar servera ekologisk och hälsosam mat för hela familjen. Matkassen från Ecoviva innehåller välbalanserade och goda middagar med 90 % ekologiska eller miljömärkta produkter. Den innehåller även en hög andel råvaror från Sverige, inklusive kött och fågel. Fisken som används är även fiskad enligt Världsnaturfondens riktlinjer, vilket gör Ecoviva till ett bra alternativ för den som vill leva klimat smart.

Alla Ecovivas matkassar är ekologiska, men de kommer i olika varianter. Det finns en ekologisk matkasse med ett balanserat och varierat innehåll av både kött och grönt, men det finns även en gluten- och laktosfri kasse, vilket gör Ecoviva till ett populärt alternativ för de med allergier.

Äter man inte kött eller fågel är det värt att spana in den renodlade vegetariska matkassen, och såklart finns här även en gluten- och laktosfri vegetarisk kasse. Äter man kött men försöker dra ner på sin köttkonsumtion är flexitariankassen ett bra alternativ. Det finns även en ekologisk barnvänlig variant.

Just barnfamiljer uppskattar Ecoviva, inte bara för de klimatsmarta och barnvänliga menyerna, utan även för att alla matkassar är beräknade till att mätta fyra personer per måltid. Ecoviva levererar sina matkassar varje eller varannan vecka till de flesta större städerna i Sverige, utan bindningstid. Du kan enkelt se om du kan få en matkasse levererad till dig genom att skriva in ditt postnummer under en flik på deras hemsida.

Beställ Ecoviva här

Mat & Romat og ro.jpg

 • Familjevänliga matkassar
 • Stor andel lokala råvaror från skånska bönder
 • Brett utbud av matkassar för dig som följer en diet
 • Levererar till stora delar av södra Sverige

Mat & Ro är en matkasseleverantör baserad i Skåne som vill ge barnfamiljer extra hjälp i vardagen. Med recept och ingredienser till enkla och goda middagar får du mer tid över till annat, för att få vardagspusslet att gå ihop. När du väljer en matkasse från Mat & Ro följer råvaror av hög kvalitet med, och en stor andel lokalproducerade varor.

För barnfamiljen går det att beställa en familjekasse, som även kommer i ekologisk utgåva. För de mindre barnen finns även barnens bästa kasse, som innehåller extra lättuggade måltider med enkla smaker. Mat & Ro fokuserar även mycket på hälsa, vilket avspeglas i möjligheten att beställa hem en kasse med hög andel protein, en wellness-kasse med grova långsamma kolhydrater eller varför inte en LCHF-kasse?

När du beställer en matkasse från Mat & Ro får du lokalt och ansvarfullt kött. Om du dock försöker minska andelen kött i din konsumtion kan du välja en flexitariankasse, eller en helt vegetarisk kasse. Oavsett vad du väljer får du färska råvaror med menyer som anpassas efter säsong.

Eftersom Mat & Ro har sitt säte i södra Sverige och försöker minska sin klimatpåverkan är det här som matkassarna levereras. Leveransområdet täcker bland annat Skåne, Halland, Blekinge, delar av Småland, Västra Götaland och Stockholm. Matkassarna levereras direkt hem till dörren eller hämtas på avtalat uthämtningsställe.  

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Lös in rabattkod för Mat & Ro

Veckansmiddagveckansmiddag.jpg

 • 10 olika matkassar med stort utbud allergivänliga alternativ
 • Gratis hemleverans till stora delar av södra Sverige
 • Varierad mat för olika stora hushåll

En annan stark aktör på marknaden i södra Sverige är Veckansmiddag, som sätter fokus på god mat som alla ska kunna äta. Nuförtiden är det nästan mer regel än undantag att man har någon typ av särskild kostpreferens. Veckansmiddag strävar därför efter att anpassa matkassarna i den mån det är möjligt, och kan erbjuda de flesta matkassar utan gluten, laktos, mjölk, fisk och/eller fisk.

Förutom bestsellern, den traditionella kassen, finns kassar som är barnanpassade, vegetariska, veganska, extra komfortabla eller enligt en GI- eller LCHF-diet. Alla matkassar innehåller måltider för fem dagar, förutom två kassar som enbart räcker i tre dagar. Du kan själv välja hur många portioner som ska ingå i varje måltid.

Hemleveransen av Veckansmiddag är gratis och görs på söndagar eller måndagar, beroende på var du bor. Bor du inte inom leveransområdet är du ändå välkommen att höra av dig till Veckansmiddags kundtjänst för att höra vad de kan göra för dig. Det är ytterligare ett bevis på den goda service de eftersträvar.

Erbjudande: Spara upp till 200 kr. första veckan

Lös in rabattkod för Veckansmiddag

Familyfoodfamilyfood.jpg

 • Småskalig matkasseleverantör med fokus på kvalitet
 • Tät kontakt med de lokala producenterna
 • Flera ekologiska, vegetariska och allergivänliga alternativ

Bor du i södra Sverige och vill prova en matkasse med lokala småskaliga producenter och ansvarsfull djurhållning är Familyfood en stark kandidat. Med bra råvaror och ett kvalitetssäkrat ursprung erbjuder Familyfood matkassar i olika utföranden med gott samvete.

De välsmakande och goda middagarna är förberedda av kockar - du får alltså god mat, tid över till annat och är samtidigt med och stöttar hållbar matproduktion. Den mest populära matkassen går under namnet Familyfoods Matkasse, och är en bra start för dig som är allätare. Såklart finns även en flexitariankasse, en vegetarisk kasse, en barnanpassad kasse och en LCHF-kasse. Flera av matkassarna går dessutom att få laktosfri.

Vill du att det ska gå ännu enklare i köket kan du välja att prenumerera på kockens förberedda låda, med menyer där en kock redan gjort det mesta av arbetet åt dig. Det enda du behöver göra är i princip att värma maten och göra en färsk sallad. 

Du väljer själv hur många måltider och portioner som ska ingå i din matkasse, och leveransområdet spänner från Ystad i söder till Stockholm i norr.

Beställ Familyfood här

Better Feastbetter feast.jpg

 • Välj mellan 3 matkassar med färdiglagade rätter för att underlätta din vardag
 • Hög andel grönsaker, fullkorn och super food
 • Få 50 % rabatt på första familjekassen

Better Feast är alternativet för dig som vill skippa matlagningen men samtidigt äta sund mat som utvecklas och följer med de senaste trenderna. Klassiska smaker blandas med nya - med en bas av fiberrikt spannmål, grönsaker, kål och fettsnåla proteinkällor som möter nya intressanta livsmedel som quinoa, chiafrön och andra super food-produkter med mycket vitaminer och antioxidanter.

När du väljer en matkasse från Better Feast kan du dels välja familjekassen, som är en traditionell matkasse med middagar för tre till fem av veckans dagar. Varje vecka kan du välja mellan nio olika färdiglagade rätter.

Du kan även prova vardagskassen, där du själv väljer hur många av dagens mål som ska ingå. Det här passar dig som även vill ha hjälp med att äta en sund och hälsosam frukost och lunch. Det finns även en uttalad viktminskningskasse, där du får all mat du behöver äta i vardagen för att få hjälp på traven med att tappa kilo. 

Matkassarna från Better Feast levereras i enkla förpackningar som värms i ugn eller mikrovågsugn. Maten kommer en gång i veckan, och du väljer vid beställningstillfället om du vill få den levererad i en eller fyra veckor. Väljer du att prova på familjekassen får du dessutom 50 % rabatt på första leveransen.

Erbjudande: 50% rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Lös in rabattkod för Better Feast

FAQ – Vanliga frågor och svar

Vilken matkasseleverantör ska jag välja?

Det är väldigt individuellt, men det kan vara bra att utgå ifrån den mat som du gärna vill äta. Vill du äta mindre kött kan du kolla på en matkasse med den profilen, och har du en allergi är det värt att spana in den typen av matkassar. Alla matkassar levereras heller inte över hela landet, så bor du på en liten ort är det bra att kolla upp vilka matkassar som kan levereras till dig.

Hur mycket kostar en matkasse?

De billigaste matkassarna kostar ungefär 50 kr/portion, och de dyraste ungefär det dubbla. Många leverantörer erbjuder dock rabattkoder och andra bra erbjudanden när man gör sin första beställning.

Kan jag få matkassen med hemleverans?

De flesta matkassarna kan du få levererade direkt till dörren, men en del aktörer erbjuder istället avhämtning av matkassen på ett ställe i närheten av där du bor.

logo