Om Hitta-matkasse.se

Vår passion

Välkommen till Hitta-matkasse.se, platsen där du kan jämföra Sveriges bästa matkassar!

Om du tycker att vardagen kan vara stressig och hektisk (välkommen till klubben), kanske du vill hoppa på vågen av måltidslådor. Måltidspaketen syftar till att göra din vardag enklare och ge dig mer tid och energi i vardagen.

På Hitta-måltidskasse vet vi att måltidslådor hjälper svenskarna att få mer tid och energi för de sysslor och hobbies som har varit lite försummade. Vi vet också hur mycket det betyder när du kan hoppa över tidskrävande inköp och besväret med måltidsplanering. Oavsett om du vill ha mer tid för att ägna dig åt dina intressen eller om du bara vill ha lite tid att koppla av hemma, vill vi hjälpa dig! Vårt uppdrag är att sammanföra leverantörerna av måltidsplaner i Danmark och göra det enkelt för dig att jämföra, så att du kan hitta den måltidsplan som passar dina behov.

Vi strävar efter att visa konsumenterna ett brett utbud av produkter och tjänster inom måltidskassarna. Vi har valt att handplocka ett urval av måltidskit, så vår jämförelse återspeglar inte nödvändigtvis hela marknaden.

Vi finns till för att ge en överblick

Vi undersöker ständigt marknaden för att ge dig den senaste informationen och vår passion är att ge dig den bästa överblicken. Vi finns för att vi tror att vi kan göra skillnad för dig som konsument. Du vill ha det bästa matpaketet för dina (och din familjs) behov. Det förstår vi och vi vill verkligen hjälpa dig att få ut mer av din vardag.

Vi bryr oss om din upplevelse på vår webbplats och vi vill bara skapa bra upplevelser för dig. Hitta-matkasse är gratis för dig att använda, för vi vet att du hittar den måltidslåda du söker på den här webbplatsen. Du kan enkelt klicka dig vidare till varje leverantör och fylla i en beställning om du hittar en matkupong som passar dina behov. Vi får en liten ersättning varje gång vi hänvisar en ny måltidskitkund, men detta påverkar inte vårt betyg på de olika måltidskitleverantörerna. Vi är endast en jämförelsetjänst och erbjuder därför inte själva matpaket.

Vilka är vi?

Vi vill hjälpa dig att hitta en måltidskupong som uppfyller dina behov och önskemål. Vi vet att det kan vara svårt att hitta och välja ett måltidskit. Därför vill vi hjälpa till att göra valet lite enklare. Vi vill göra våra jämförelser så transparenta som möjligt, och därför har vi valt att testa matkupongerna själva. Du kan därför bland annat hitta videorecensioner av flera av måltidslådorna, och vi hoppas att de hjälper dig att få en lite bättre överblick.

Teamet bakom

Hitta-måltidskasse ägs och drivs av Adlab ApS. Adlab är ett ungt danskt företag som erbjuder flera jämförelsetjänster inom ett stort antal produktområden. Vi forskar hela tiden och kan på så sätt erbjuda en enda översikt över de många leverantörerna som finns tillgängliga. Våra jämförelsesajter gör det enkelt och okomplicerat för dig. På Adlab utökar vi ständigt vår portfölj. Vi vill kunna erbjuda marknadens starkaste tjänster till de många människor som dagligen använder våra många olika jämförelsetjänster.

Adlab Aps äger bl.a.

Testavsnitt.se - Ger svenska konsumenter råd om vilka produkter de ska välja
Findmaaltidskasse.dk - Den danska motsvarigheten till Hitta-måltidskasse.se
Maaltidskasserne.dk - Inspiration och hjälp att hitta matlådor
Tjekakasse.dk - Ger en översikt över de olika arbetslöshetskassornas priser och villkor
Mobilabo.dk - Hittar det billigaste mobilabonnemanget
Testsektionen.dk - Ger danska konsumenter råd om vilka produkter de ska välja
Sov-bedre.dk - Avser olika sängar och madrasser som gör det bekvämare att sova.
Elberegner.dk - Jämförelse av elpriser på den danska marknaden
Havesektionen.dk - Ett trädgårdsuniversum som skapar innehåll om produkter för trädgården, uteplatsen, trädgårdsmöbler osv.

Möt teamet bakom Hitta-måltidskasse.se

Daniel
Daniel Østergaard
Daniel är ansvarig för den kommersiella sidan och tillbringar mycket tid på webbplatsen för att se till att samarbetet blir så optimalt som möjligt, till förmån för annonsörer och användare. Daniel har tidigare provat måltidslådorna från Hello Fresh och vill sprida sin erfarenhet till ännu fler, så att andra kan ta del av de många fördelar som måltidslådorna ger.
Linkedin.jpg

Morten
Morten Jørgensen
Morten är webbansvarig och ansvarar för nya initiativ på webbplatsen. Han har provat matlådorna från Hello Fresh och ser det som en stor fördel att matlådorna hjälper till att spara tid i vardagen.
Linkedin.jpg

Hold kontakten

Adlab ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C
CVR: 38429604
Mail: info@hitta-matkasse.se

Cookies og privatliv

logo