Hello Fresh

Matkasser från Hello Fresh

Familjevänligt

Familjevänligt innehåller maträtter och recept som hela familjen tycker om. Denna matkasse innehåller klassiska rätter som är barnvänliga och gjorda på natruliga ingredienser.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt är för dig som vill att middagen ska vara precis som det låter - snabbt och enkelt! Med denna matkasse kan du laga goda middagar på under 25 minuter. Perfekt för dig som har hektiska veckor.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Vegetariskt

Vegetariskt är fylld med gröna läckerier. I denna matkasse får du färska grönsaker och maträtter som innehåller proteiner från växtriket.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Kalorismart

Kalorismart är för dig som har koll på kalorierna men inte vill gå på kompromiss på smaken! Denna matkasse är av hög kvalite och har endast maträtter som har färre än 650 kalorier.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Fisk och grönsaker

Fisk och grönsaker är precis vad det låter - en matkasse fylld med gröna godsaker och delikatesser från havet. Här får du både vegetariska rätter blandat med fiskrätter.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Hello Fresh är en ny och spännande aktör på den svenska marknaden. Matkassarna från Hello Fresh vill ge familjer och singelhushåll möjligheten att njuta av sunda, hemlagade och välsmakande måltider som inte kräver långa förberedelser. Därför är måltiderna noga planerade och packade, och levereras hem till din ytterdörr den tid som ni avtalat.

Hello Fresh goda recensioner gör det till en uppskattad matkasse

Hello Fresh är ett tyskt företag som kommit till Sverige för att göra vardagen enklare för ännu fler hushåll. Med färska och lokala råvaror i så stor utsträckning som möjligt sätter de mat av god kvalitet i fokus. Därför har de avtal med lokala bönder, producenter och leverantörer i alla länder där de erbjuder matkassar, och så gäller även Sverige.
Matkassen lanserades i Sverige år 2019 och har tagits emot mycket väl. Som ett exempel blev den för sina enkla och goda recept testvinnare i vårt test av måltidskassar här på Hitta-matkasse.se.

Prova nya recept med Hello Fresh olika matkassar

Hello Fresh erbjuder sex olika kategorier matkassar, uppdelade för att tillmötesgå de flesta konsumenters behov. Detta för att de kommit fram till att sex matkassar är tillräckligt att välja bland för dig som kund. Alla matkassar levereras komplett med recept och färska råvaror, så att det är enkelt att komma igång med matlagningen.

Varje vecka kan du välja mellan 18 olika recept till din matkasse. Det finns alltså ingen på förhand sammansatt veckomeny. I kategorin den klassiska matkassen kan du välja mellan alla 18 recept. Väljer du någon av de andra kategorierna anpassas ditt urval till att matcha med just den matkassens profil. I varje kategori blir du alltså presenterad för ett antal recept, varav du gör ditt urval för att skräddarsy den perfekta matkassen för just dig.

Den klassiska

I den klassiska matkassen från Hello Fresh kombineras kött och fisk med vegetariska rätter. Här finns både snabblagade måltider och rätter som tar lite längre tid. Det är en väldigt flexibel matkasse, som passar dig som vill ha stor frihet och variation i vilka måltider du ställer på bordet.

Den familjevänliga

Hello Fresh familjevänliga matkasse innehåller recept som är noga utvalda för att vara barnvänliga men samtidigt omtyckta bland de vuxna i familjen. Måltiderna i den familjevänliga matkassen är dessutom snabba att tillaga, vilket är uppskattat hos många stressade småbarnsfamiljer.

Den vegetariska

Den vegetariska matkassan är fylld av färska och naturliga grönsaker och proteiner ur det vegetariska köket. Det här är Hello Fresh perfekta val för vegetarianen eller dig som gärna vill dra ner på din köttkonsumtion.

Den snabba och enkla

I den snabba och enkla matkassen kan du välja mellan måltider som tar max 30 minuter att tillaga. Den här matkassen från Hello Fresh är för dig som ständigt är på språng eller inte har lust att tillbringa några längre stunder i köket, men som samtidigt vill försäkra dig om att äta hälsosam och god mat.

Den kalorismarta

Väljer du den kalorismarta matkassen från Hello Fresh får du välja mellan måltider av hög kvalitet och lågt kaloriinnehåll. Matkassen innehåller mindre än 650 kalorier per rätt, och passar bra för dig som tränar mycket eller önskar gå ner i vikt.

Fisk och grönsaker

Hello Fresh matkasse med fisk och grönsaker erbjuder på allt det bästa från havet kombinerat med vegetariska rätter med färska grönsaker.

Färska råvaror och lokala producenter ger Hello Fresh måltider det lilla extra

I hemlandet Tyskland och i många andra länder är Hello Fresh kända för att leverera mat med hög kvalitet – varje gång. Kunderna får lokala råvaror som är noga utvalda och utan att ha transporterats från andra sidan jorden. Varorna är i så hög utsträckning som möjligt svenska, eftersom Hello Fresh valt att stödja lokala leverantörer i det land matkassen levereras.

Hello Fresh är också unika i det att de är det första globala matkasseföretaget som kompenserar alla sina direkta koldioxidutsläpp. Kärnan i Hello Fresh verksamhet är dig som kund, de lokala leverantörerna och inte minst naturen. Genom att ha den här samklangen som sitt fokus har Hello Fresh på kort tid fått ett gott omdöme bland sina kunder och blivit väldigt omtyckta.

Få en matkasse med Hello Fresh för pris där du får pengar över till annat

Trots sin höga kvalitet och känsla av närhet är priset för Hello Fresh matkassar satta så att de flesta ska ha råd. Från omkring en femtiolapp per portion får du varje vecka hem lättlagade rätter som är lätta att tycka om, och som dessutom är bra både för din kropp och för naturen. Du väljer själv hur många portioner och måltider som ska ingå i din matkasse, och när ditt abonnemang kommer igång får du varje vecka hem en ny matkasse.

Hello Fresh erbjuder hemleverans smidigt ända fram till dörren till ett utbrett antal leveransområden över hela Sverige. Med måltidskassen får du mer tid över till att göra det du verkligen vill, så som att umgås med familj och vänner eller ägna dig åt ett fritidsintresse. Det här är en frihet som många användare av Hello Fresh uppskattar. Du kan själv ange önskemål om tid för den veckovisa hemleveransen, och när som helst byta typ av matkasse eller pausa ditt abonnemang. Med Hello Fresh har du alltså ingen bindningstid, men det är viktigt att komma ihåg att avbeställa den kommande veckans matkasse i god tid, om du skulle vilja det.

Med Hello Fresh får du en rabattkod på gratis matkasse till dina vänner

När du köper en matkasse från Hello Fresh är det inte bara du som varje vecka har möjlighet att få billiga måltider till dig och din familj. Med matkassen följer även en personlig kod som du kan skicka till tio personer i din omgivning som du tycker också borde få god och hälsosam mat levererad till dörren. Med rabattkoden får dina vänner en gratis matkasse, och för varje vän som gör en beställning får du en bonus som du kan använda nästa gång du gör din egen beställning.
Utöver det har Hello Fresh löpande olika kampanjer med bra erbjudanden och rabatter som du kan ta del av här på sidan.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vilken matkasse är bäst?

Det finns inget enkelt svar på det, utan det skiljer sig åt beroende på vilka kostpreferenser du har. Det går bra att prova sig fram mellan de olika matkassarna för att hitta de recept som du mest tycker om.

Vad kostar en matkasse från Hello Fresh?

De billigaste matkassarna från Hello Fresh kostar ungefär 50 kr per portion. Genom att klicka på den kategori som du är mest intresserad av och ange hur många måltider du önskar kan du se vad priset blir per portion.

Varifrån kommer ingredienserna från i matkassen?

Hello Fresh strävar efter att använda lokala råvaror från svenska bönder och producenter i så stor utsträckning som möjligt, och har därför slutit lokala avtal över hela landet.

logo