Matkassar i Umeå

Matkassar i Umeå

/De senaste åren har intresset för matkassar ökat explosionsartat. Som en följd har även utbudet blivit allt större, och nu erbjuds varierade och hälsosamma matkassar över hela landet. Med en matkasse får man goda, näringsrika och personligt anpassade måltider för hela hushållet, oavsett om du bor själv eller om ni är flera.

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Vardagslådan

Vardagslådan innehåller enkla, goda och varierande färdiglagade rätter. Du kan själv välja dina måltider.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

48:-

per portion

Ekologisk barnvänlig matkasse

Ekologisk barnvänlig matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Recepten har roliga tips om vitaminer, hälsa och exempel på hur grönsaker kan göras mer barnvänligt.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familyfoods matkasse

Familyfoods matkasse passar dig som vill laga varierat med goda smaker. Denna matkasse innehåller recept med kött, fisk, fågel och vegetariska middagar.

2-6 personer

25 - 50 min.

3-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familjevänligt

Familjevänligt innehåller maträtter och recept som hela familjen tycker om. Denna matkasse innehåller klassiska rätter som är barnvänliga och gjorda på natruliga ingredienser.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Barnens Bästa Kasse

Barnens Bästa Kasse innehåller nyttiga och varierande rätter som är lätta att laga och att gilla. Alla råvaror är rena och näringsrika.

4-4 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjefavoriter

Familjefavoriter är en barnvänlig matkasse där maten redan är förberedd. Matkassen innehåller fågel, korv, fläsk och nötkött samt en fiskrätt ibland. Du får också bekanta grönsaker eller frukter.

1-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

63:-

per portion

Barnkassen

Barnkassen är en familjefavorit där du återupptäcker både nya och gamla recept. Barnkassen har barnvänliga smaker och har inga onödiga tillsatser. Menyn består av kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

49:-

per portion

Lättlagade kassen

Lättlagade kassen innehåller rätter som tar ca. 25 minuter att laga. Matkassen har recept med kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

5 - 25 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

66:-

per portion

Originalkassen

Orginalkassen är en varierad matkasse. Innehållet i kassen varieras mellan kött, fisk, fågel och vego.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

47:-

per portion

Barnens matkasse

Barnkassen innehåller barnens favoriter samt rätter som är enkla och snabblagade. Alla måltider är sunda och har en näringsmässig balans.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Traditionella matkassen

Traditionella matkassen har den perfekta balansen mellan klassiska och nya rätter. Denna passar bra till både barnfamiljer men också till vuxna par.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Matkassarna är här för att stanna, och idag är det inte många som inte är bekanta med fenomenet. På den här sidan hoppas vi kunna inspirera dig som boende i Umeå till läckra och sunda matkassar. Vilken blir din favorit?

En matkasse som ger dig i Umeå tid till annat

När den första matkassen lanserades i Sverige var den ganska standardiserad, men i takt med att vi blivit allt mer medvetna kring vår mat och vad vi äter har matkassarna utvecklats åt flera håll. Idag finns det nästan en matkasse för varje kostpreferens. Det tycker vi är bra. Och allt fler får upp ögonen för konceptet.

Med en matkasse får du nämligen mer tid över till annat. Många lägger varje dag ett enormt livspussel, med arbete, barn som ska hämtas och fritidsaktiviteter som ska hinnas med. Man ska dessutom hinna med att planera, köpa in och laga en middag, och många har en önskan om att servera sin familj varierade, nyttiga och goda måltider som alla tycker om. Det är dock lättare sagt än gjort, och ofta hamnar man i invanda mönster och kör på samma recept vecka efter vecka.

Få din matkasse körd ända hem i Umeå

När du beställer en matkasse ges du dock möjligheten till större variation. Du behöver själv inte vara kreativ för att hitta nya recept och skriva inköpslistor, du slipper stå och trängas i en matbutik varje dag, och du säkerställer dig att ingredienserna ger dig och dina barn den näring ni behöver. Du kan dessutom få matkassarna hemkörda till din ytterdörr. Genom att hoppa över vissa steg i matlagningen – som de flesta ärligt talat inte tycker är särskilt roliga – får du mer tid över till dina intressen och din familj. Du behöver enbart fokusera på själva matlagningen, vilket ju är den del som många mest uppskattar.

Och var inte orolig – är du ingen hejare i köket kan du välja en snabb matkasse som du enkelt svänger ihop. Matkassen kommer även med tydliga recept och instruktioner i lätta steg, som de flesta klarar av. Så oavsett om du känner dig trygg i köket och söker en utmaning, är stressad och har dåligt samvete över att du inte orkar laga mat varje dag, eller om du precis flyttat hemifrån och mest lever på nudlar så finns det en matkasse för dig. På den här sidan kan du läsa om vilka som erbjuds för dig i Umeå. För att se om matkassen levereras till din adress kan du fylla i den vid respektive matkasse.

Snabba och hälsosamma matkassar för barnfamiljen i Umeå

För den stressade småbarnsföräldern mitt i livet kan det vara en utmaning att hinna med att laga middag till familjen, särskilt om den både ska vara nyttig och accepteras av barnen. På hitta-matkasse.se kan du enkelt välja matkassar utifrån hur många ni är i familjen, och hur många måltider ni vill mottaga i veckan. Bland resultaten kan ni exempelvis välja en matkasse som är särskilt framtagen för barnfamiljer. Måltiderna däri uppskattas både av barn och vuxna, och det är heller inte den mest avancerade matlagningskonsten – helt enkelt för att det inte hör er vardag till.

Miljömedvetna och billiga matkassar för studenten i Umeå

Det finns även flertalet matkassar för den miljömedvetna konsumenten. Umeå är en stor studentstad, och studenter idag bryr sig mer än någonsin om vad de äter. Det finns därför matkassar med enbart vegetarisk eller vegansk mat. Vill man fortfarande äta kött men vill göra det hållbart kan man välja någon ekologisk matkasse, som kommer i flera sorter.

Har man en lite mer ansträngd budget men ändå är intresserad av en matkasse har det även tagits fram specialiserade så kallade student-matkassar. Där finns lite billigare men fortfarande lika goda och nyttiga rätter. Vill man ha ännu ett alternativ att jämföra med kan man spana in matkassar under kategorin billiga matkassar.

Det finns alltså matkassar för i princip varje plånbok och kostpreferens. Saknar du någon matkasse här på sidan är du välkommen att höra av dig. Allt fler aktörer ger sig in på den svenska marknaden, och möjligheten att få sin kasse levererad hem till dörren sprider sig också längre och längre bort från storstäderna.

Vi hoppas att du blivit ännu mer nyfiken på matkassar, och välkomnar dig att välja bland matkassarna för Umeå här på sidan. Kom ihåg att det ska vara lekfullt att laga mat, och du är välkommen att byta abonnemang om en matkasse inte riktigt motsvarar dina förväntningar. Nu är det bara att beställa hem en matkasse, vänta på att den ska komma och sedan gå igång med maten. Smaklig måltid!

FAQ

Vem kan köpa en matkasse?

Det kan alla, oavsett om du är en barnfamilj, en student eller något helt tredje. Matkassens storlek anpassas helt enkelt efter hushållets storlek.

Kan jag själv välja vad som ska ingå i matkassen?

Ja, många aktörer erbjuder dig möjligheten att välja recepten själv, eller byta ut vissa recept ur en redan sammansatt matkasse.

Hur går leveransen till?

På många adresser erbjuds hemleverans. När du beställer kan du ange önskemål gällande datum och tid för leveransen. För att följa Folkhälsomyndighetens coronarestriktioner väljer många aktörer att ställa matkassen utanför din dörr för att minska närkontakten.

logo