Matkassar i Helsingborg

Matkassar i Helsingborg

På den här sidan kan du enkelt jämföra det stora utbud av matkassar för dig och din familj som enkelt levereras fram till dörren hos dig som bor i Helsingborg med omnejd.

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Vardagslådan

Vardagslådan innehåller enkla, goda och varierande färdiglagade rätter. Du kan själv välja dina måltider.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

48:-

per portion

Ekologisk barnvänlig matkasse

Ekologisk barnvänlig matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Recepten har roliga tips om vitaminer, hälsa och exempel på hur grönsaker kan göras mer barnvänligt.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familyfoods matkasse

Familyfoods matkasse passar dig som vill laga varierat med goda smaker. Denna matkasse innehåller recept med kött, fisk, fågel och vegetariska middagar.

2-6 personer

25 - 50 min.

3-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familjevänligt

Familjevänligt innehåller maträtter och recept som hela familjen tycker om. Denna matkasse innehåller klassiska rätter som är barnvänliga och gjorda på natruliga ingredienser.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Barnens Bästa Kasse

Barnens Bästa Kasse innehåller nyttiga och varierande rätter som är lätta att laga och att gilla. Alla råvaror är rena och näringsrika.

4-4 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjefavoriter

Familjefavoriter är en barnvänlig matkasse där maten redan är förberedd. Matkassen innehåller fågel, korv, fläsk och nötkött samt en fiskrätt ibland. Du får också bekanta grönsaker eller frukter.

1-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

63:-

per portion

Barnkassen

Barnkassen är en familjefavorit där du återupptäcker både nya och gamla recept. Barnkassen har barnvänliga smaker och har inga onödiga tillsatser. Menyn består av kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

49:-

per portion

Lättlagade kassen

Lättlagade kassen innehåller rätter som tar ca. 25 minuter att laga. Matkassen har recept med kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

5 - 25 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

66:-

per portion

Originalkassen

Orginalkassen är en varierad matkasse. Innehållet i kassen varieras mellan kött, fisk, fågel och vego.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

47:-

per portion

Barnens matkasse

Barnkassen innehåller barnens favoriter samt rätter som är enkla och snabblagade. Alla måltider är sunda och har en näringsmässig balans.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Traditionella matkassen

Traditionella matkassen har den perfekta balansen mellan klassiska och nya rätter. Denna passar bra till både barnfamiljer men också till vuxna par.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Det senaste decenniet har konceptet med matkassar vuxit fram och idag är det oerhört populärt bland de svenska hushållen. Från att det har varit något nytt och obeprövat att beställa hem mat på nätet är det idag välkänt hos de allra flesta svenskar. Det är en tjänst för alla åldrar, och den kan varieras i oändlighet. För ett fast belopp varje vecka får du och din familj en sund och god matkasse, som ger er tid över till annat. Matkassen levereras även direkt till din dörr, även i Helsingborg. Enklare än så blir det nästan inte.

Med hemkörning av mat i Helsingborg får du tid till annat

Genom att abonnera på en matkasse får man lite hjälp och avlastning i vardagen, det är det många som vill ha, och Helsingborg är inget undantag. Att fundera över middagsplaner och stå i en trång mataffär efter jobbet är det allt för många som känner till och stressar över. En matkasse råder bot på den här stressen, och ger dig tid över till fritidsaktiviteter, att umgås med din familj eller att bara koppla av.

Matkassarna har verkligen tagit Sverige med storm, och så även Skåne och Helsingborgstrakten. Är du intresserad att haka på tåget är du alltså inte ensam. På den här sidan har vi samlat alla aktörer på den svenska marknaden som erbjuder hemkörning av matkassar till Helsingborg med omnejd. Det finns alltså goda möjligheter för dig och din familj att testa olika matkassar för att variera er och prova ut vilken som är er favorit.

När du beställer en matkasse bestämmer du hur många måltider den ska innehåller och till hur många personer den ska räcka. Med den smidiga hemleveransen så står den utanför din dörr varje vecka, och så är det bara för dig och din familj att dra igång med matlagningen. Kassen innehåller ingredienser och recept som är enkla att följa. Notera dock att enkla ingredienser som salt, peppar, socker och mjöl inte följer med matkassen.

Välj bland alla matkassar i Helsingborg och hitta din favorit

Att beställa en matkasse är första steget till att vilja prova något nytt. Du kan ha svårt att komma på med nya idéer till familjens vardagsmiddagar? Du kanske vill komma igång med matlagningen istället för att beställa take-away och aldrig ha med matlåda till jobbet? Du kanske vill imponera på vänner och familj, eller så vill du helt enkelt bara prova något nytt? Oavsett varför du är nyfiken på matkassar så finns det ett alternativ för dig.

Matkassar är särskilt populära bland barnfamiljer, som varje vardagseftermiddag lägger ett oerhört pussel för att få familjen att gå ihop. När man hämtat på förskola och fritidsaktiviteter efter en lång dag finns det helt enkelt inte så mycket extra energi till att handla middagsmat tillsammans med trötta barn – att enkelt klicka hem en varierad och näringsrik matkasse som levereras direkt hem är något som därför vuxit i popularitet. Det ger familjen mer tid tillsammans och man kan fokusera på själva matlagningen, en aktivitet som många uppskattar att göra tillsammans.

Hitta-matkasse.se har vi samlat alla aktörer på marknaden som erbjuder matkassar i Helsingborg. Det finns matkassar anpassade för alla typer av hushåll och plånböcker, men gemensamt för dem är att de ger dig goda och näringsriktiga middagar.

Sunda och varierade matkassar med hemkörning i Helsingborg

Vilken matkasse som lämpar sig bäst för dig beror på vem du är och vad du har för livsstil. Är du exempelvis väldigt intresserad av att träna och äta rätt kan du välja en särskilt nyttig matkasse, eller kanske en matkasse med paleoinspirerad kost. Har du precis börjat träna och kanske vill bli av med några kilo kan en LCHF-matkasse vara något för dig. Våga prova olika matkassar och se det som ett roligt experiment! Gillar du inte en specifik kasse kan du bara gå vidare och prova en annan.
Har du annan form av specialkost, exempelvis om du är känslig för gluten eller laktos, kan du som boende i Helsingborg såklart beställa hem anpassade matkassar som är laktosfria och glutenfri. Det gäller även dig som inte äter kött eller fisk. När du botaniserar bland matkassarna här på sajten kan du jämföra och se vilken som passar bäst för just dig och din familj. Du kan även läsa vad som gäller angående leveranstider vid varje produkt.

Det är vår förhoppning att du med en matkasse får inspiration till att laga mat och upptäcka nya smakkombinationer som du aldrig annars hade upptäckt. Kom ihåg att matkassen hela tiden kan sägas upp eller bytas ut. Det ska vara kul och lustfullt att laga mat. Smaklig måltid!

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vad innehåller en matkasse?

I varje leverans får du ingredienser och recept till de måltider som kassen innehåller. Basvaror så som salt och mjöl ingår dock inte.

Hur ofta kommer matkassen?

Matkassarna kommer veckovis. När du beställer en matkasse väljer du själv hur många veckor du vill ha en matkasse levererad.

Kan man byta matkasse efterhand?

Ja, om du vill prova något nytt kan du inför varje vecka välja en ny sorts matkasse.

logo