Glutenfri matkasse

Glutenfri matkasse

Här ser du ett stort utbud av glutenfria matkassar. Men en glutenfri matkasse får du endast glutenfria matvaror och ingredienser som du kan laga god och nyttig mat av. Det bästa av allt är att du kan få matkassen hem till dörren. Det gör att du slipper allt letande i matbutiken efter glutenfria produkter samtidigt får du mer tid över till annat eftersom du slipper skriva inköpslistor och släpa hem varorna från snabbköpet.

Användarnas favorit

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Veganska matkassen

Denna veganska matkasse är full med ekologiska grönsaker med traditionella och internationella rätter. Kassen finns att få i tre olika storlekar.

2-6 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

42:-

per portion

Vego Premium

Vego Premium är en vegetarisk matkasse med färdiglagade rätter. Kassen innehåller närodlade eller ekologiska grönsaker samt ägg, och mejeriprodukter.

2-6 personer

5 - 20 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

85:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Vegetariskt

Vegetariskt passar dig som vill äta mer grönt i vardagen. Recepten innehåller ägg, ost och mejeriprodukter. Du kan enkelt byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

LCHF matkassen

LCHF matkassen innehåller recept som har fem till tio kolhydrater per 100 gram. Denna matkasse är gjord för att göra LCHF enkelt, gott, spännande och variationsrikt!

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

49:-

per portion

Vegetarisk matkasse

Denna vegetariska matkasse är lakto-ovo och innehåller ägg och mejeriprodukter. Måltiderna är hälsosamma och näringsrika med många ekologiska råvaror. Finns även som laktos- och glutenfri.

2-4 personer

20 - 50 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

47:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

GI matkassen

GI matkassen innehåller måltider med långsamma kolhydrater. Råvarorna i denna kasse har ett så lågt GI-värde som möjligt. Kassen kan får fri från laktos, gluten, mjölk, fisk och fläsk.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

49:-

per portion

Wellnesskassen

Wellnesskassen är fylld med grova och långsamma kolhydrater. Denna matkasse är för dig som vill hitta en bra balans mellan livets goda och det bästa för din kropp.

2-6 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

49:-

per portion

Se flere
Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Det finns flera fördelar med att välja en glutenfri matkasse. Först och främst får du enkelt och smidigt alla matvaror hem till dig och kan alltså sätta igång med maten direkt när du kommer hem efter en lång dag på jobbet. Dessutom kan du spara in pengar på matkontot när du väljer en glutenfri matkasse och det ska vi titta närmare på alldeles strax.

Välj en glutenfri matkasse och underlätta vardagen

Det är många som vill äta mer glutenfritt. Men vad är egentligen fördelarna med glutenfritt? Bland annat är det bra för din kropp, men det finns även de som säger att glutenfri kost är bra för matsmältningen och för tarmarna. Att äta glutenfri färdigmat eller mat som du själv lagar kan alltså vara nyttigt. Men det finns även en annan anledning till att man väljer att söka efter glutenfritt på nätet och det är allergi. 

Den som har gluten allergi eller är känslig mot gluten mår bättre av en glutenfri kost. Och med en glutenfri matkasse blir matlagningen enkel även för dig som inte vill ha något gluten alls i maten. Om du själv ska gå och handla mat varje dag kan det ta sin tid att hitta rätt produkter om du vill äta glutenfritt. 

Att stå och välja ut glutenfria livsmedel i en full matbutik när klockan har slagit matdags är kanske inte något du är särskilt sugen på. I så fall bör du satsa på en glutenfri matkasse som ger dig alla ingredienser, råvaror och matvaror du behöver för att laga näringsrik och god mat – som är glutenfri. 

Slipp stressen i matbutiken med glutenfria matkassar

Det kan helt enkelt vara svårt att välja glutenfritt i en hektisk vardag, när man bara vill handla snabbt och komma hem och laga mat. Det resulterar ofta i att man väljer det första och bästa man möter i matbutiken. Och då kan det bli svårt att endast köpa glutenfria matvaror. Med en glutenfri matkasse sparar du tid genom att du slipper gå och handla och du får samtidigt goda glutenfria matvaror och ingredienser att laga mat av i din vardag.

Oavsett om du letar efter glutenfria matkassar till en stor barnfamilj eller för ett singelhushåll så hittar du det här på sajten. Här kan du få en överblick över de många glutenfria alternativen och det ger dig möjlighet att hitta just den glutenfria matkassen som passar dig och dina behov.

Många alternativ när det kommer till glutenfria matkassar

Du kan välja mellan en hel uppsjö av olika glutenfria matkassar på vår sida. Här hittar du allt från snabba matkassar till familje matkassen, LCHF matkassen och vegetariska matkassar. Vilka önskemål du än har för din glutenfria matkasse så finns det en lösning för dig och dina behov.

Att laga mat varje dag kräver fantasi. Det är tämligen svårt att komma på nya glutenfria maträtter att laga dagligen och om du saknar inspiration är de glutenfria matkassarna perfekta. De kan kicka igång inspirationen och det gör det enkelt för dig att laga god och nyttig mat i köket. 

Få glutenfri färdigmat på nolltid med en glutenfri matkasse

Kanske har du länge tänkt att du skulle vilja äta mer glutenfritt, men har svårt att komma igång. Med en glutenfri matkasse får du lite hjälp på vägen mot en mer hållbar kosthållning. Med glutenfria matkassar är det lätt att äta varierat även under en hektisk vardag, då det kan vara svårt att tänka kreativt och i nya banor när det kommer till matlagning. Med en glutenfri matkasse kan du upptäcka nya favoriträtter med de recept du får med i din matkasse.

Många fördelar med en glutenfri matkasse

Som tidigare nämnt kan det finnas flera olika orsaker till att man vill äta glutenfri kost. Det kan bland annat bero på att man har glutenallergi eller att man bara vill äta nyttig och hälsosam mat utan gluten. Om du är en av dem som brukar söka efter glutenfritt online för att hitta inspirerande recept kan du nu pusta ut. Tillsammans med din matkasse får du glutenfria recept. Det gör det enkelt att laga glutenfri mat. 

Oavsett varför du vill äta en glutenfri kost kan du med en glutenfri matkasse få alla de råvaror, ingredienser, matvaror som du behöver för att kunna laga god och nyttig mat hemma. Många upplever det svårt att hitta glutenfria produkter i matbutikerna och ofta innebär det är att man behöver springa runt i matbutiken för att kunna hitta de produkter man behöver. Därför väljer många att handla glutenfritt på nätet. Men priserna på nätet kan skilja sig åt ganska ordentligt och om du vill dra ner på dina matkostnader kan det vara en bra idé att titta närmare på en glutenfri matkasse. 

Med en glutenfri matkasse kan du nämligen spara in pengar på ditt matkonto. I en matkasse får du rätt antal varor och ingredienser och det betyder att du minskar ditt matsvinn. Det är inte bara bra för din plånbok, det är även bra för miljön som helhet. Så när du väljer att ta en matkasse i stället för att handla i det dyra snabbköpet på hörnan, så gör du inte bara något bra för din plånbok, utan även för miljön.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Får jag livsmedel som är glutenfria i min matkasse?

Ja, du får livsmedel som du med glutenallergi kan äta. 

Hur många personer räcker en glutenfri matkasse till? 

Du väljer själv hur många personer din glutenfria matkasse ska räcka till när du genomför din beställning. 

Kan man själv bestämma innehållet i den glutenfria matkassen?

Det beror på vilken leverantör du väljer. Du kan klicka dig in på varje enskild leverantör av glutenfria matkassar och se vad de erbjuder.

logo