LCHF matkasse

LCHF matkasse

Äter du LCHF redan idag eller vill du prova på dieten? Många vittnar om mer energi, viktnedgång och många andra positiva aspekter. Här har du chansen att prova på en LCHF matkasse där du får hem alla råvaror och ingredienser du behöver för att kunna laga god mat efter LCHF dieten.

Användarnas favorit

Kalorismart

Kalorismart är för dig som har koll på kalorierna men inte vill gå på kompromiss på smaken! Denna matkasse är av hög kvalite och har endast maträtter som har färre än 650 kalorier.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

LCHF-Kasse

Denna LCHF-kasse innehåller få kolhydrater och är istället fylld med mejerier och färska grönsaker, kött, fisk och kyckling. Alla måltider består av fem till tio gram kolhydrater per 100 gram.

2-6 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

48:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Medium

GIboxen Medium är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 20 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

60:-

per portion

LCHF matkasse

LCHF-matkasse är matkassen för dig som önskar en vardag med få kolhydrater. Matkassen innehåller kött, fisk och kyckling med mycket grönsaker och såser. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

56:-

per portion

Large

GIboxen Large är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 40 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

50:-

per portion

LCHF matkassen

LCHF matkassen innehåller recept som har fem till tio kolhydrater per 100 gram. Denna matkasse är gjord för att göra LCHF enkelt, gott, spännande och variationsrikt!

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

49:-

per portion

Fisk och grönsaker

Fisk och grönsaker är precis vad det låter - en matkasse fylld med gröna godsaker och delikatesser från havet. Här får du både vegetariska rätter blandat med fiskrätter.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Vego Premium

Vego Premium är en vegetarisk matkasse med färdiglagade rätter. Kassen innehåller närodlade eller ekologiska grönsaker samt ägg, och mejeriprodukter.

2-6 personer

5 - 20 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

85:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Se flere
Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Här på sidan kan du läsa mer om våra LCHF matkassar. Nedan finner du ett stort urval av många olika typer av LCHF kassar. Alla matkassarna innehåller olika råvaror och ingredienser beroende på leverantör. Allt efter vilken du väljer kan du med vissa matkassar själv komponera ihop veckans måltidsplan. När du väljer vilken LCHF matkasse du vill ha kan du enkelt välja antal personer. Du får då upp pris per portion, vilket gör det enkelt för dig att jämföra priserna på de olika LCHF matkassarna. 

Få kolhydrater med en LCHF kasse

Dieten med få kolhydrater och hög fetthalt är även känd som LCHF. Dieten har fått stor uppmärksamhet i den breda befolkningen, många upplever att LCHF stabiliserar blodsockret. Men det finns även många andra fördelar sägs det. Bland annat att dieten lugnar magen, håller vikten i sick och humöret på topp. Med en LCHF kasse kan du enkelt laga mat som passar din LCHF diet, utan att du behöver tänka på att handla och välja rätt ingredienser och råvaror.

Fördelen med en keto matkasse

En LCHF matkasse är perfekt för dig som vill leva hälsosammare och ha mer tid över i vardagen. Med LCHF kan du boosta ditt välbefinnande utan att spendera timmar i köket. I LCHF kassarna får du LCHF recept och råvaror och ingredienser som passar LCHF dieten. Det gör det enkelt för dig att laga en utsökt och balanserad middag som passar din diet. Om du vill se utbudet av keto matkassarna har vi samlat dem här på sidan. Du kan enkelt skrolla upp och ner på sidan och se det stora urvalet. 

Med en LCHF matkasse får du färdiga LCHF matlådor kvickt

När du äter enligt LCHF, som lite ledigt översatt från engelska blir "låga kolhydrater högt fett", plockar du bort kolhydrater, socker och spannmålsprodukter från din kost. Det är faktiskt ett helt annat sätt att äta och laga mat. En del beskriver LCHF som att man vänder upp och ner på matpyramiden. Detta beror på att en stor del av energin i "vanlig" kost kommer från stärkelse. 

Med en LCHF matkasse får du alla produkter du behöver för att kunna laga god och näringsrik mat. En del personer väljer en extra person, när det beställer matkassen. Det ger dig mat över som du enkelt kan ta med som matlådor till lunchen på jobbet. Det är ett smart sätt att spara pengar. Genom att ta med dig matlådor slipper du lägga pengar på att äta dyra luncher ute, dessutom vet du att du alltid får rätt mat enligt LCHF dieten. Det är en stor fördel för många personer som äter enligt LCHF dieten.

Är du trött på att leta rätt varor för LCHF i butiken? 

LCHF innebär att man inte äter särskilt mycket stärkelse och socker, kanske inte alls, därför behöver du äta dig mätt på andra livsmedel som exempelvis grönsaker. Kolhydrater och socker är mycket lätta energiformer som snabbt omvandlas i systemet. Det påverkar ditt blodsocker, din matsmältning och dina hormoner. Genom LCHF dieten kan du ändra dina kostvanor och hur du ser på mat rent generellt. Det är svårt att ändra sina vanor från en dag till en annan. 

Nya vanor kräver energi och tid. En LCHF matkasse är till stor hjälp i omställningen. Du kommer att få spännande recept med låga kolhydrater och hög fetthalt när du beställer din LCHF matkasse.

Om du redan idag lever efter LCHF dieten vet du kanske att det är vissa matvaror som fungerar bra och andra som fungerar mindre bra. Det kan vara en utmaning att springa runt i diverse matbutiker för att hitta rätt varor som passar din diet. Men med LCHF kassen får du rätt råvaror och ingredienser direkt hem till ytterdörren, dessutom kan du se fram emot LCHF middagstips i form av recept som kommer i matkassen. Det gör att det blir enkelt att laga LCHF maträtter och följa din diet. 

Keto matkassen består av mat utan kolhydrater

I matkassarna som du hittar på denna sida får du råvaror och produkter utan kolhydrater. Det gör det enkelt för dig att minska ditt intag av kolhydrater. Kolhydratminskning är en av grundprinciperna för dieten LCHF. Du kan välja bland de olika matkassarna här på sidan, efter vad du tycker om. Matkassarna innehåller lite olika typer av recept och du kan läsa mer genom att klicka dig in på varje enskild matkasse. Genom att prova på lite olika recept och matkassar kan du enkelt hitta din favorit. 

LCHF kassen - enkel middag på ditt sätt

LCHF matkassen ger dig en veckoplan med maträtter i form av recept. Det är ofta duktiga kockar och dietister som komponerar ihop recepten. Om du föredrar en viss typ av mat kan du med fördel titta igenom de olika matkassarna för LCHF dieten. Alla matkassar ger dig recept som ser till att du får i dig all näring du behöver och att du får varierande spännande LCHF maträtter. 

Det är ett bra sätt att utöka din kunskap i köket. Dessutom är en LCHF matkasse en hjälpande hand till dig som vill göra en förändring i din livsstil i förhållande till mat. Det är en insats som inte bara din kropp kommer tacka dig för utan även din plånbok.

En kasse med LCHF middagstips

När du väljer att försöka leva efter en ny diet, går halva tiden åt till att hitta recept. En ny kostvana och förändring i ditt liv tar tid. Plötsligt behöver du tänka på maten på ett nytt sätt. I denna övergång kommer LCHF middagstipsen som du får i from av recept med din matkasse att hjälpa dig. Om du vill äta LCHF mat är en LCHF matkasse en stor hjälp.

Beställer du en LCHF kasse blir det lättare för dig att hålla fast vid din livsstil. En annan fördel är att du inte blir frestad i snabbköpet eftersom du får alla dina varor, produkter och ingredienser – som du behöver för att laga goda LCHF maträtter – direkt till dörren. Det blir helt enkelt enklare att avstå från impulsköp, och det är bra för både midjan och plånboken. 

Ofta när man talar om att dra ner på sina matkostnader är det småköpen som måste bort. Men om du vill sänka dina matkostnader ytterligare kan en matkasse komma väl till pass. Med en matkasse minskar du samtidigt din påverkan på miljön eftersom du bidrar till mindre matsvinn. I varje matkasse får du rätt antal produkter, ingredienser och råvaror vilket gör att du inte behöver kasta lika mycket mat som vanligt. Du använder helt enkelt allt det du betalar för, vilket kan sänka dina matkostnader rejält. 

Få hem alla råvaror istället för att tänka på LCHF i butiken

Eftersom du får hem alla råvaror och ingredienser du behöver för att laga god och näringsrik LCHF mat där hemma i köket, slipper du springa och handla. Det är ofta dyrt att handla i det lokala snabbköpet och att åka ut till en stormarknad och storhandla tar flera timmar. Spara tid och pengar på en LCHF matkasse redan idag! 

Du kan enkelt laga lunch eller middag med din matkasse. Middagen är en måltid då vi ofta äter mycket kolhydrater. Ibland kan middagen bli ett stressmoment som bara ska fixas snabbt, då är det lätt att man glömmer allt om att middagen ska vara hälsosammare och nyttigare. När hungern smyger sig på blir det kanske ännu en omgång spagetti och köttfärssås – bara för att det är enkelt och går snabbt. 

Men vill du verkligen äta enlig LCHF dieten och göra något bra för din hälsa, behöver du förbereda dig genom att handla, skriva inköpslista och göra en veckoplanering över vilka LCHF maträtter du ska laga. Det låter kanske ganska omständigt? Med en LCHF matkasse slipper du allt detta. Du får rätt ingredienser, råvaror och produkter samt recept som du kan laga nyttiga och goda LCHF maträtter av. Dessutom blir allt paketerat i en praktisk matkasse som kommer hem till dig. Det kan knappast blir enklare att äta rätt och nyttigt.  

En kasse ger dig LCHF färdiga matlådor

Lunchen är något många svenskar väljer att äta ute på en lunchrestaurang, men om du vill spara pengar är det mycket bättre att satsa på en matlåda. När du beställer din matkasse kan du välja att slänga på en extra person i antal. Det gör att du får en hel portion över när du lagar dina god LCHF maträtter. Och den extraportionen tar du givetvis med dig i din matlåda när du ska på jobbet nästföljande dag. Praktiskt och smidigt helt enkelt! 

FAQ - Vanliga frågor och svar

Är alla recept anpassade till en LCHF diet i en LCHF matkasse?

Ja, alla recept i en LCHF kasse är anpassade till LCHF dieten. 

Får man grönsaker i en LCHF matkasse?

Ja, du får färska råvaror som grönsaker och frukter i kombination med alla andra ingredienser som du behöver för att kunna följa recepten du får med matkassen.

Varför är det bättre för miljön med en LCHF matkasse?

Eftersom du får rätt mängd och antal av varje ingrediens och råvara i en matkasse, blir det naturligt mindre matsvinn – vilket är positivt för miljön.

logo