Matkasse utan fläsk

Matkasse utan fläsk

På den här sidan hittar du alla våra matkassar utan fläsk. Välj och vraka mellan olika leverantörers matkassar och välj just den matkasse som tilltalar dig mest. Skrolla ner på sidan och titta igenom utbudet som finns. Du kan enkelt klicka dig in på varje specifik matkasse och läsa mer om just vad den erbjuder. Det är en bra funktion som gör det enkelt för dig att göra ditt val.

Användarnas favorit

Vegetariskt

Vegetariskt är fylld med gröna läckerier. I denna matkasse får du färska grönsaker och maträtter som innehåller proteiner från växtriket.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Vegetarisk matkasse

Denna vegetariska matkasse är lakto-ovo och innehåller ägg och mejeriprodukter. Måltiderna är hälsosamma och näringsrika med många ekologiska råvaror. Finns även som laktos- och glutenfri.

2-4 personer

20 - 50 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

47:-

per portion

Vegetariskt

Vegetariskt passar dig som vill äta mer grönt i vardagen. Recepten innehåller ägg, ost och mejeriprodukter. Du kan enkelt byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Vegetarisk matkasse

Familyfoods vegetariska matkasse innehåller mycket grönsaker, rotfrukter, nötter, bönor, ägg, mejerier och ost. Denna matkasse passar dig som vill äta vegetariskt några dagar i veckan. Finns också att fås som laktosfri.

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

48:-

per portion

Vegokassen

Vegokassen är för dig som vill äta mer vego men behöver inspiration och kunskap. Menyn är lakto-ovo, vilket innebär att recepten kan innehålla ägg och mejeriprodukter.

4-4 personer

20 - 40 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

56:-

per portion

Vego Premium

Vego Premium är en vegetarisk matkasse med färdiglagade rätter. Kassen innehåller närodlade eller ekologiska grönsaker samt ägg, och mejeriprodukter.

2-6 personer

5 - 20 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

85:-

per portion

Veganska matkassen

Denna veganska matkasse är full med ekologiska grönsaker med traditionella och internationella rätter. Kassen finns att få i tre olika storlekar.

2-6 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

42:-

per portion

Fisk och grönsaker

Fisk och grönsaker är precis vad det låter - en matkasse fylld med gröna godsaker och delikatesser från havet. Här får du både vegetariska rätter blandat med fiskrätter.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Familyfoods flexitariska matkasse

Denna flexitariska matkasse passar familjen som vill äta sunt och önskar lokala råvaror. I matkassen får du en mix av kyckling, vegetariskt och fisk

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

53:-

per portion

Se flere
Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Stor utbud av matkassar

Vi har ett stort utbud av olika typer av matkassar från olika leverantörer. Du hittar således många olika typer av matkassar, till exempel vegetarisk matkasse, LCHF matkasse, vegansk matkasse, familje matkassen och paleo matkassen. Detta är några få exempel på alla de typer av matkassar du hittar här på sidan. Välj utifrån dina krav och önskemål och få just den matkasse som passar dig och din smak. 

Om den ekonomiska faktorn är avgörande för dig kan du klicka dig in på varje specifik matkasse och får då upp information om pris per portion. Det är nyttig information för dig som vill kunna jämföra de olika priserna på matkassarna och därmed spara ännu mer pengar på dina kostnader per månad.

Laga god och nyttig mat med en matkasse utan fläsk

Med en matkasse utan fläsk kan du laga god och nyttig mat. Slipp allt trassel med att skriva långa inköpslistor och springa fram och tillbaka till matbutiken, för att inte tala om att behöva släpa hem matvaror och ställa sig vid spisen och laga mat, när klockan är långt senare än matdags. 

Med en matkasse utan fläsk får du alla varor och ingredienser, som du behöver för att laga god och hälsosam mat direkt, hem till dörren. Det gör att det blir enkelt för dig att sätta igång med matlagningen och sedan servera en god måltid till dig och din familj utan att ens behöva gå ner i matbutiken.

Varför välja en matkasse utan fläsk?

En matkasse utan fläsk passar dig som vill ha mat helt utan fläsk. Kanske beror det på att du vill försöka äta mindre kött eller att du inte tycker om fläskkött. Oavsett var det orsaken är till att du inte vill äta fläskkött kan du med en matkasse utan fläsk få god nyttig och hälsosam mat att laga till vardags, som inte innehåller något fläskkött. Det är en fördel för dig som vill kunna laga mat snabbt och smidigt utan att behöva tänka på att leta efter recept på internet som inte innehåller just fläsk. Gör vardagen lite enklare med en matkasse utan fläsk.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Är matkassen utan fläsk helt fri från kött?

Nej, du kan få köttprodukter i matkassen, men inte fläskkött. 

Är det färska råvaror och ingredienser i matkassen?

Ja, matkassarna innehåller även färska varor beroende på vilka recept du har fått.

Ska jag själv hämta min matkasse? 

Det beror på vilken leverantör du väljer och din geografiska placering. Läs mer under varje specifik leverantör.

logo