Matkasse laktosfri

Matkasse laktosfri

På denna sida hittar du all information du behöver om laktosfria matkassar. Men varför är det egentligen så bra att ta en matkasse kontra att springa ner i snabbköpet och handla? Det finns flera olika orsaker till varför det är bättre att ta en matkasse. Bland annat handlar det om att du kan dra ner på dina matkostnader, du kan även bidra till att minska ditt matsvinn, vilket är bra för miljön och klimatet och dessutom får du mer tid i vardagen att lägga på dig själv eller på att vara tillsammans med nära och kära.

Användarnas favorit

Ekologisk gluten och laktosfri matkasse

Ekologisk matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror av hög kvalitet. Recepten är varierande och råvarorna är naturligt gluten- och laktosfria.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

64:-

per portion

Vegetariskt

Vegetariskt passar dig som vill äta mer grönt i vardagen. Recepten innehåller ägg, ost och mejeriprodukter. Du kan enkelt byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Vegetarisk matkasse

Denna vegetariska matkasse är lakto-ovo och innehåller ägg och mejeriprodukter. Måltiderna är hälsosamma och näringsrika med många ekologiska råvaror. Finns även som laktos- och glutenfri.

2-4 personer

20 - 50 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

47:-

per portion

Vego Premium

Vego Premium är en vegetarisk matkasse med färdiglagade rätter. Kassen innehåller närodlade eller ekologiska grönsaker samt ägg, och mejeriprodukter.

2-6 personer

5 - 20 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

85:-

per portion

Vegetarisk matkasse

Denna vegetariska matkasse har ekologiska grönsaker, mjölkprodukter och ägg. Kassen finns att få i tre olika storlekar. Det finns möjlighet att få matkassen som laktos-, mjölk- och glutenfri.

2-6 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

39:-

per portion

GI matkassen

GI matkassen innehåller måltider med långsamma kolhydrater. Råvarorna i denna kasse har ett så lågt GI-värde som möjligt. Kassen kan får fri från laktos, gluten, mjölk, fisk och fläsk.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

49:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Se flere
Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Det är alla faktorer som är viktiga för många människor och det är sannerligen orsaken till att våra matkassar har blivit så populära på senare tid. Om du vill äta en laktosfri kosthållning kan du med all fördel satsa på en matkasse som är laktosfri. Här har du ett stort utbud av laktosfria matkassar. Om du vill äta laktosfri mat till vardags antingen på grund av allergi eller på grund av att du följer en speciell diet, så kan du med fördel titta närmare på det här med matkasse. Vi erbjuder många typer av matkassar... laktosfria, vegetariska, veganska eller andra typer av matkassar. 

Stort utbud av laktosfria matkassar

Tag dig en titt på vårat utbud här på sidan och välj efter smak och tycke. Matkassarna skiljer sig åt en del beroende på vilken leverantör du väljer att använda. Du kan klicka dig in på varje specifik leverantör genom att klicka på just den matkasse du är intresserad av. Du får då även information om pris per portion, vilket är bra information för dig som vill kunna jämföra priset på de olika typer av matkassar som finns här på sidan.

Enklare vardagar med en matkasse som är helt laktosfri

Med laktosfria matkassar blir vardagen mycket enklare. Du slipper nämligen inte bara att söka fram recept online på laktosfria middagar, du slipper även att gå och handla själv. Du som är van vid att äta laktosfri mat och har en laktosfri kosthållning kanske är van vid att leta en hel del i matbutiken efter laktosfria livsmedel.

Det kan både vara frustrerande och tidskrävande att springa och leta efter ingredienser, råvaror och matvaror som är laktosfria. Men med en laktosfri matkasse får du allting hem till dig och det underlättar i vardagen eftersom att du då kan börja matlagningen direkt när du kommer hem från jobb eller skola till exempel.

Satsa på en laktosfri matkasse och dra ner på matkostnaderna

Laktosfria matkassar är även till för dig som vill dra ner på dina matkostnader. Vanligtvis när man går i någon butik blir man tvungen att köpa lite större paket av varje ingrediens och det gör ofta att man får rester över när man lagar middag. Om man inte har en väldigt bra fantasi på att slå ihop recept på olika typer av maträtter, som innehåller alla de rester som blivit över från veckan, blir det ofta att man får slänga mycket mat. Det bidrar till matsvinnet vilket inte är en fördel för miljön och klimatet. Dessutom blir maten dyrare än vad den behöver att bli när du kastar mat. 

Med en matkasse använder du alla de ingredienser och råvaror du får i matkassen och på det viset betalar du bara för den maten som du faktiskt äter, och det bidrar till att minska ditt matsvinn och dina matkostnader.

Hur ska man välja om man vill ha en laktosfri matkasse?

Det är en bra fråga och här ska vi gå igenom lite tips på hur du kan göra när du ska välja vilken typ av matkasse du ska beställa. Om du redan vet vilken matkasse du vill ha så är det såklart bara att klicka dig in på den och göra din beställning, men om du fortfarande är lite osäker på hur du ska välja kan du läsa vidare här. 

Börja med att så kolla igenom sidan och se över det utbud som finns. När du har fått dig en överblick över de olika matkassarna har du förmodligen fått en idé om vilken som intresserar dig mest. Klicka dig in på de matkassarna som intresserar dig och jämför priserna. Du kan jämföra priserna genom att titta på pris per portion. När du väl har gjort ditt val, klickar du på beställ och väljer då antal personer som matkassen ska räcka till. 

Beroende på var du bor någonstans kan du antingen hämta din matkasse själv eller få den levererad hem till dörren. Alternativen skiljer sig lite åt beroende på vilken leverantör du väljer. Lycka till och smaklig måltid.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Räcker matkassen till hela familjen? 

Du väljer själv hur många personer matkassen kan räcka till när du gör din beställning. 

Är alla matvaror laktosfria?

Ja, alla ingredienser och recept är laktosfria. 

Kan jag minska mitt matsvinn genom att ta en laktosfri matkasse?

Ja, eftersom du använder alla de ingredienser du får i din laktosfria matkasse.

logo