Billigaste matkassen

Billigaste matkassen

Här kan du läsa mer om utbudet av billiga matkassar. Genom att klicka på de olika produkterna kan du se mer om varje specifik matkasse. När du har valt den matkasse som du vill prova gör du enkelt din beställning direkt på sidan. Välj hur många som ska äta och se sedan priset per portion i samband med din beställning.

Användarnas favorit

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt är för dig som vill att middagen ska vara precis som det låter - snabbt och enkelt! Med denna matkasse kan du laga goda middagar på under 25 minuter. Perfekt för dig som har hektiska veckor.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Originalkassen

Orginalkassen är en varierad matkasse. Innehållet i kassen varieras mellan kött, fisk, fågel och vego.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

47:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjevänligt

Familjevänligt innehåller maträtter och recept som hela familjen tycker om. Denna matkasse innehåller klassiska rätter som är barnvänliga och gjorda på natruliga ingredienser.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Traditionella matkassen

Traditionella matkassen har den perfekta balansen mellan klassiska och nya rätter. Denna passar bra till både barnfamiljer men också till vuxna par.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

LCHF-Kasse

Denna LCHF-kasse innehåller få kolhydrater och är istället fylld med mejerier och färska grönsaker, kött, fisk och kyckling. Alla måltider består av fem till tio gram kolhydrater per 100 gram.

2-6 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

48:-

per portion

Se flere
Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Billigaste matkassen du kan tänka dig! 

Du är kanske en av många som känner att tiden ibland kan bli knapp, du hinner kanske helt enkelt inte att både hämta barnen, jobba, städa, tvätta, handla och sedan ställa dig vid spisen och börja laga mat. Men även om du inte har tid över för att planera billiga och välsmakande middagar kan det ändå bli verklighet. Istället för att du ska lägga en massa tid på att skriva en inköpslista, sitta på internet och söka fram billig mat online och sedan ta dig till snabbköpet - kan du välja en billig matkasse.

I en billig matkasse får du inte bara goda och nyttiga råvaror och ingredienser till ett bra pris, du får dessutom tillhörande recept, som gör det enkelt att laga billig och välsmakande mat varje dag hela veckan. Att alltihopa sedan är paketerat i en praktisk matkasse, som levereras hela vägen hem till din ytterdörr, gör det till en väldigt attraktiv lösning för många - oavsett om det handlar om en större barnfamilj, ett singelhushåll eller ett vanligt par på två personer.

Välj en billig matkasse och spara in på matkontot

Mat, råvaror och ingredienser kan bli ganska dyrt om du inte håller tungan rätt i munnen när du är ute och handlar. Att äta god och nyttig mat som smakar gott kan vara lättare sagt än gjort. Och vill man dessutom att maten man äter inte ska kosta skjortan, så gäller det verkligen att ha koll på vilka typer av maträtter man ska välja att laga. 

Oavsett om du bor i ett singelhushåll eller i en stor barnfamilj eller liknande så kan matkostnaderna i din hushållsbudget blir ganska höga. Det finns många anledningar till att matkostnaderna kan stiga upp över öronen. Men med den billigaste matkassen du kan tänka dig – blir det inte bara billigt, enkelt och gott att äta middag hemma. Du kommer sannolikt till och med att spara en hel del pengar på att välja den allra billigaste matkassen du kan hitta här hos oss.

Om du väljer den billigaste matkassen kan du alltså se fram emot att spara en hel del pengar på din matbudget varje vecka. Den billigaste matkassen ger dig inte bara billig mat utan även goda, välsmakande ingredienser som gör att maten blir enkel att laga. Du som vill lägga pengar på annat i livet än att köpa mat, kan med fördel titta närmare på den billigaste matkassen. Den billigaste matkassen är inte bara till dig som vill spara pengar, den passar även dig som vill ha en matkasse som värnar om miljön – men det kommer vi till alldeles strax.

Den billigaste matkassen du kan hitta

Här hittar du med all säkerhet den billigaste matkassen som kan hjälpa dig att dra ner på matkostnaderna. När du beställer din matkasse kan du välja hur många personer ni är som ska dela på den. Du får då även ett pris per portion och det är bra att ha i åtanke, när du jämför priset på mat och matvaror. I det stora hela så sparar man så gott som alltid pengar på att ha en billig matkasse jämfört med att handla i den lokala matbutiken och det beror på flera faktorer. Bland annat beror det på att du med en matkasse inte får en massa restprodukter över, efter att du har lagat din middag.

Om du är en av dem som brukar söka efter billig mat online, så kan det löna sig att titta närmare på vilken som är den billigaste matkassen. Många familjer såväl som singelhushåll önskar att sänka sina matkostnader – men vill inte ge avkall på att äta god eller nyttig mat. Att sitta och söka efter billig mat online kan vara tidskrävande och ta mycket energi. Det finns en hel uppsjö av olika recept på nätet, men det kan vara svårt att veta vilka recept som verkligen smakar gott. 

Att äta allsidig kost är viktigt, men givetvis vill man att maten också ska smaka gott. Och det är inte så enkelt att veta vilka maträtter som går hem, när du sitter och skrolla ner på en receptsida på internet. En del av de recept du hittar på billig mat online är kanske bara billig, men passar inte dig och din familj rent smakmässigt. Alla de recept du får i den billigaste matkassen här hos oss, är sammansatta på ett sätt som gör att de allra flesta blir nöjda.

Om du är trött på att sitta och leta recept på billig mat online, kan du med fördel titta närmare på en matkasse här på sidan. I den billigaste matkassen här hos oss får du nämligen inte bara goda och välsmakande råvaror och ingredienser, du får dessutom tillhörande recept. Det gör att det blir enkelt för dig att laga god och välsmakande mat, som i slutändan kostar dig mycket mindre än om du hade köpt alla ingredienser och varor separat i en matbutik.

Få pengar över till annat med den billigaste matkassen

Att laga sund och välsmakande mat kan alltså vara ganska dyrt, det har vi vid detta laget konstaterat. Visst finns det sätt att sänka matkostnaderna. Bland annat kan man planera det måltider som man ska äta under hela veckan – men det kan innebära en hel del tidskrävande jobb. Om du samtidigt vill hålla matkostnaderna nere behöver du hålla koll på reklambladen från de olika matbutikerna, när du planerar veckans måltider. Det kan bli ett fasligt jobb att bläddra igenom alla reklamblad och leta efter recept som passar. Sedan måste du ta dig ut till en stormarknad och handla – i alla fall om du vill dra ner på dina matkostnader. Kort sagt, ett tidskrävande och omständigt jobb som du kanske inte har lust att lägga din lediga tid på. 

Det är inte alltid det enklaste att få en vardag till att gå ihop, och när det är ont om tid väljer man ofta bort praktiska saker som till exempel att storhandla. Det resulterar för många familjer i att man likväl får springa ner till snabbköpet på hörnan och betala dyrt för de matvaror man behöver. Men det finns sätt att undvika detta – utan att du behöver offra all din lediga tid. Om du vill få pengar över till annat i livet, utöver din matbudget, kan du enkelt välja att prova på den billigaste matkassen i sortimentet som finns här på sidan. 

Att du kan få pengar över till annat i livet med den billigaste matkassen är solklart. Och det kommer inte bara glädja din plånbok – utan även dig och din familj i det stora hela. Alla de pengar som ni kan spara in på er matbudget kan ni göra roligare saker för.

Välj billiga matkassar och spara pengar

Rent generellt kan man alltså säga att du som väljer billiga matkassar, framför en massa småköp, kan du spara en hel del pengar. Men det bästa med en matkasse är miljöaspekterna. Utöver att du slipper springa fram och tillbaka till snabbköpet och betala dyrt för både råvaror och ingredienser, som du behöver för att kunna laga välsmakande hälsosam mat, kan du alltså med en matkasse göra något bra för miljön. Du kan bidra till att nedbringa påverkan på miljön eftersom en färdig matkasse minskar ditt matsvinn. Så utan vidare fördröjning kan vi bara säga: Välj billiga matkassar, spara pengar och gör samtidigt någonting bra för miljön.

Välj den nyttigaste och billigaste matkassen online

Om du är en av dem som brukar söka efter billig mat online kanske du tycker att det låter intressant med den billigaste matkassen i vårt sortiment? Men förmodligen funderar du på vad det innebär att beställa en färdig matkasse och kanske speciellt på vad den innehåller. Därför kan du här läsa lite mer om hur det här med matkassar egentligen fungerar. Det hela är ganska enkelt när allt kommer omkring och om du är nyfiken på att veta mer kan du läsa allt om matkassar här nedanför.

Först och främst ska vi gå igenom hur du ska gå till väga om du vill beställa en matkasse. Givetvis kan du bara klicka på beställ om du redan vet precis vad du vill ha. Men om är lite osäker kommer här lite information om hur du kan tänka och hur det hela fungerar. 

Börja med att botanisera runt bland vårt stora sortiment här på sidan. När du väl har hittat en matkasse som du tycker passar dig kan du välja hur många personer matkassen ska räcka till. Du får då information om pris per portion. Det gör att du enkelt kan jämföra kostnaden på olika matkassar. Beroende på vilken matkasse du väljer kan priset vara högre eller lägre. 

Nu är du klar för att göra din beställning. Du klickar helt enkelt hem din matkasse direkt här via sidan. Matkassen kommer löpande och den innehåller alla de råvaror och ingredienser du behöver för att kunna laga god mat. En matkasse innehåller alltså inte bara torrvaror eller konserverade livsmedel, den innehåller likväl färska råvaror samt grönsaker.

Gör dig själv en tjänst, spara din tid och lägg den på någonting som du tycker är roligare än att sitta och söka efter billig mat online. Genom att ta en av våra billigaste matkassar får du allting serverat. Dock för du själv laga till maten och duka bordet. Med en matkasse billig får du alltså inte bara råvaror och ingredienser utan även tillhörande recept. Det gör att det blir enkelt för dig att laga billig och god mat utan några krusiduller. 

Din billigaste matkasse – med goda ingredienser

Här kan du med all säkerhet hitta din billigaste matkasse. Genom att välja att få en matkasse levererad hem till dig, istället för att springa fram och tillbaka till det lokala snabbköpet, kan du spara en hel del pengar. När du handlar i en matbutik får du inte en matkasse billigt, du får ofta betala dyrt för varorna särskilt om du handlar i en mindre matbutik. Men med matkassen som du  hittar här slipper du tänka på att ta dig ut till en stormarknad, här får du mat som både är billig och smidig att tillaga.

Visst låter det underbart med en billig matkasse med goda ingredienser, nyttiga råvaror, lättlagade middagar, enkla och inspirerande recept och alltihopa paketerat i en matkasse – som blir levererad hem till dig. Ja, det låter kanske som en dröm – men det är faktiskt verkligheten. Här hittar du ett stort urval av billiga matkassar. De olika matkassarna skiljer sig åt en del, men i det stora hela är det samma grund idé. Och just med denna matkasse är det alltså priset som man har valt att fokusera på. 

Slipp handla - du kan få den billigaste matkassen med hemleverans till dig

Men en billig matkasse handlar inte bara om att du får välsmakande och lättlagad mat – som är billig och sänker din matkostnad. Det handlar likväl om att du kan bidra till att göra någonting bra för miljön. Om du handlar mat på det traditionella sättet, där du går ner i snabbköpet och köper dina råvaror och ingredienser, slutar det ofta med att du köper mer än vad du behöver. 

Det beror ofta på att många matbutiker endast säljer många råvaror och ingredienser färdigpaketerade i storpack. Något som leder till att det ofta blir en hel del rester kvar, efter att du har lagat din middag. Om du inte är expert på att komma på vad du kan använda alla gamla rester till – innan de blir för gamla – så slutar det med att de får slängas. Det är så kallat matspill, vilket inte är bra för klimatet eller miljön. 

Om du vill bidra till att minska matsvinnet totalt sett så kan du välja att ta en matkasse. En billig matkasse ger dig nämligen rätt ingredienser i förhållande till de recept du får i din billiga matkasse. Du får inte bara rätt ingredienser i din billiga matkasse du får även rätt mängd av varje ingrediens. Visst kan det bli lite över, men då beror det oftast på att det kommer ett recept senare på veckan där samma ingredienser ska användas. Det betyder att matlagningen blir mycket mer hållbar eftersom att alla ingredienser du får används fullt ut. Så genom att välja en billig matkasse kan du bidra till att minska matsvinnet och därmed göra någonting bra för miljön, planeten och klimatet.

Tänk på miljön när du väljer en billig matkasse framför snabbköpet

Vi har tidigare varit inne på det, men det tål att tas upp igen. För en matkasse bidrar inte bara till att sänka dina matkostnader och göra någonting bra för din hushållsbudget. En billig matkasse bidrar även med många andra fördelar. I det stora hela handlar det ju egentligen inte bara om att du får billiga och goda ingredienser samt råvaror levererade hem till din ytterdörr. 

I stället handlar det om att du får tid i din vardag, tid som du kan lägga på att vara tillsammans med dina nära och kära,. Men utöver att en matkasse bidrar till att du får mer tid över för det du tycker om och prioriterar att göra i livet, så bidrar matkassen faktiskt också till att göra något bra för miljön. Det är alla människors ansvar att ta del av de klimatfrågor som är högaktuella idag. 

Genom att välja en billig matkasse bidrar du till att minska matsvinnet. Bland annat genom att du får precis rätt ingredienser och rätt mängd av varje ingrediens, undviker du att få en massa rester av de livsmedel som du lagar din mat av. Restprodukter har en tendens att ligga och bli gamla och sedan slängas. Och det är betyder onödigt matsvinn. 

Det kan vara svårt att undvika matsvinn till fullo, men genom att göra något så enkelt som att välja en matkasse kan du bidra, utan att du egentligen behöver göra någonting själv. Så en billig matkasse betyder inte bara goda och nyttiga råvaror och ingredienser som levereras hem till din ytterdörr, utan även att du får tillhörande recept på inspirerande maträtter. Det sänker även din matbudget så att du slipper att sitta och söka efter billig mat online. Så med en billig matkasse kan du se fram emot sänkta matkostnader och god samt lättlagad mat. Och det kommer inte bara din kropp att bli glad över, det kommer även din plånbok att bli.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Innehåller matkassen färdiga maträtter?

Nej, matkassen innehåller massor med god råvaror och ingredienser som du kan laga mat av.

Är det ofta samma recept?

Vi varierar receptet så du får en allsidig kost som smakar gott. 

Kommer matkassen hem eller ska jag hämta den? 

Matkassen levereras till dig på den adress som du vill.

logo