Giboxen

Matkasser från Giboxen

Large

GIboxen Large är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 40 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

50:-

per portion

Medium

GIboxen Medium är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 20 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

60:-

per portion

Small

GIboxen Small är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 10 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

70:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Här kan du läsa mer om GI-boxen och deras urval av matkassar.  

GI-boxen är en matkasse för dig som vill testa en sundare kost eller redan äter GI idag. GI-boxen vill underlätta för dem som vill äta god och sund mat, men inte vill lägga ner onödig tid i köket. Få din matkasse levererad hem till din dörr varannan vecka med smidiga portionsförpackningar som enkelt går att ta med sig till jobbet. GI-boxen ger dig både färdiglagade middagar som snabbt går att värma, även sunda recept för enkla luncher och middagar. 

Att äta sunt ska inte ta tid

Många lider av problem med lågt blodsocker, och har det svårt att hålla det balanserat under en hel dag. Med lågt blodsocker kan du lätt känna dig trött, huvudvärk och hängig. Man talar oftast om “snabba” och “långsamma” kolhydrater när det kommer till dieter. De “snabba kolhydraterna” är oftast de som vi anser som ett mer osunt val, men som hjälper oss att bli mätta för stunden. Det var för ca 20 år sedan man började använda begreppet glykemiskt index (GI), för ett sätt att rangordna kolhydratrika livsmedel efter hur snabbt det påverkar blodsockret. Som att exempelvis välja fullkornsprodukter istället för vitt mjöl och socker. GI-dieten utesluter alltså inte kolhydrater utan byter istället ut dem mot de kolhydrater med bra kvalitet.


GI-boxen lägger stort fokus på att ge alla möjligheten att äta efter GI-dieten utan att behöva lägga ner tid på att planera vad man ska laga till middag. Är GI-dieten en ny diet för dig, kan det ibland vara svårt att hålla koll på att få i sig allt man behöver för att orka. Med GI-boxen är måltiderna redan färdiglagade och noggrant uträknade för en balanserad kost. 

Nyttiga matkassar med leverans hem till dig 

Oavsett om du väljer GI-boxen med 10 boxar eller 40 boxar så tillkommer det alltid recept för nyttiga luncher och frukostar, och även daglig kost coaching. Eftersom GI-boxen har som vision att kunna hjälpa så många som möjligt med viktnedgång, eller ett mer tidseffektivt val för dig som redan äter efter GI-dieten, har de ett stort urval av måltider. Du får ett urval  bland 10 olika rätter, med smakrika och spännande måltider. När ICA-Kuriren testade GI-boxen, gav dem de 4 av 5. 

Efter du valt vilken GI-box som passar dig och din livsstil bäst, skriver du in ditt postnummer för att få din matkasse levererad hem till din dörr. En måltid kostar 49.90 kr/per måltid, vill du hitta ett ännu lägre pris kan du nytta GI-boxen rabattkod här. 

FAQ - Vanliga frågor och svar 

Kan jag avsluta min prenumeration?

Du kan enkelt maila deras kundtjänst, info@giboxen.se. Antingen om du vill pausa eller avsluta din prenumeration. 

Finns det vegetariska alternativ?

Ja, det finns tre olika vegetariska alternativ. Ett av dem är även veganskt.

Finns det laktosfria alternativ?

I dagsläget ha GI-boxen endast två rätter som inte innehåller gluten. Chili con carne eller Falafel. 

logo