Matkasse i Stockholm

Matkasse i Stockholm

Hos oss kan du jämföra matkassar med hemkörning direkt hem till dig som bor i Stockholm med omnejd. Kolla in våra matkassar idag och välj den som passar dig och din vardag bäst.

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Vardagslådan

Vardagslådan innehåller enkla, goda och varierande färdiglagade rätter. Du kan själv välja dina måltider.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

48:-

per portion

Ekologisk barnvänlig matkasse

Ekologisk barnvänlig matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Recepten har roliga tips om vitaminer, hälsa och exempel på hur grönsaker kan göras mer barnvänligt.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familyfoods matkasse

Familyfoods matkasse passar dig som vill laga varierat med goda smaker. Denna matkasse innehåller recept med kött, fisk, fågel och vegetariska middagar.

2-6 personer

25 - 50 min.

3-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familjevänligt

Familjevänligt innehåller maträtter och recept som hela familjen tycker om. Denna matkasse innehåller klassiska rätter som är barnvänliga och gjorda på natruliga ingredienser.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Barnens Bästa Kasse

Barnens Bästa Kasse innehåller nyttiga och varierande rätter som är lätta att laga och att gilla. Alla råvaror är rena och näringsrika.

4-4 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Barnkassen

Barnkassen är en familjefavorit där du återupptäcker både nya och gamla recept. Barnkassen har barnvänliga smaker och har inga onödiga tillsatser. Menyn består av kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

49:-

per portion

Lättlagade kassen

Lättlagade kassen innehåller rätter som tar ca. 25 minuter att laga. Matkassen har recept med kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

5 - 25 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

66:-

per portion

Originalkassen

Orginalkassen är en varierad matkasse. Innehållet i kassen varieras mellan kött, fisk, fågel och vego.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

47:-

per portion

Barnens matkasse

Barnkassen innehåller barnens favoriter samt rätter som är enkla och snabblagade. Alla måltider är sunda och har en näringsmässig balans.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Traditionella matkassen

Traditionella matkassen har den perfekta balansen mellan klassiska och nya rätter. Denna passar bra till både barnfamiljer men också till vuxna par.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Att beställa hem matkassar idag har blivit populärt hos många. Tänk dig själv att inte behöva gå runt i mataffären, stressa runt bland en massa andra stressade människor, efter en lång dag på jobbet. Vardagen kommer med många måsten, speciellt när hela familjen har olika vardagar och rutiner. När man kommer hem vill man spendera så mycket tid som möjligt ihop, och inte lägga sin tid i mataffären. Du slipper trängas för att hitta alla ingredienser du behöver för dagens middag. Du slipper även fundera ut vad du ska laga till middag eftersom allt du behöver för en god och lyckad middag för hela familjen, finns i din matkasse. Det kan faktiskt vara så smidigt som det låter. Att laga god vardagsmat ska inte vara ett projekt, det ska vara smidigt. Här nedan kan du hitta olika matkassar som passar just dig, och få det hemkört i Stockholm idag. 

Spara din tid, med en matkasse i Stockholm

Vi alla vet hur svårt det kan vara att lista ut vad man ska laga till middag varje dag. Gå ut på internet och leta nya recept som man hoppas kan gå hem hos hela familjen. Det blir lätt att man åker till affären och handlar just det man är sugen på för dagen, men måste åka och handla dagen efter igen för man inte har nog med ingredienser hemma. Vardagsstressen är något vi alla upplever varje dag och försöker hitta smidiga lösningar på. Laga vardagsmat ska vara gott, smidigt och mysigt, och dom smidiga lösningarna finns.

Tänk dig att direkt kunna åka hem efter jobbet och maten du ska laga för kvällen står utanför din dörr. Du slipper köra runt och leta parkeringsplats mitt i rusningstrafiken, och sedan komma hem och inse att du glömt någon ingrediens för kvällens middag. Med våran matkasse får du alltid exakt den mängden med ingredienser och råvaror du behöver för att laga ditt recept. På det sättet blir det även mer ekonomiskt att välja att använda sig av en matkasse. Du slipper att komma hem med varor du egentligen inte behöver, och du slipper glömma några varor. 

Genom att prenumerera på en av alla matkassar i Stockholm idag, kan du ta bort en del av vardagsstressen och ge tid för annat. 

Välj bland nyttiga och ekologiska matkassar i Stockholm

Det finns ett stort utbud av olika matkassar att välja mellan, och du bestämmer själv hur många personer du vill laga till och hur länge maten ska räcka. Du kan själv skräddarsy din egna matkasse, om du vill ha mycket grönsaker eller en matkasse anpassad för barn, är upp till dig. Såklart har vi anpassat våra matkassar för dig som har allergier, och du kan själv välja bland laktos och glutenfria varor. Vi lägger ett stort fokus på att utbudet vi har ska vara anpassningsbart för alla. 

Är det så att du vill byta din matkasse efter någon vecka, kan du enkelt ändra det hos oss. Allt för att just din matkasse ska uppfylla dina och din familjs behov. Du kan såklart även pausa eller säga upp din prenumeration när som helst - vi har ingen bindningstid. 

Välj bland flertalet matkassar och hitta just din favorit

Har du någonsin tänk på att variera din kost och kanske äta mer vegetariskt, men har svårt att komma på bra recept? Då har vi de perfekta färdig kombinerade matkassarna för dig. Vår vegetariska matkasse är perfekt för dig som vill laga moderna och nytänkande rätter. 

Recepten som tillkommer i våra matkassar ändras varje vecka. För att få en så varierad kost som möjligt, lägger vi ner mycket tid på att ta fram hälsosamma och goda recept. Allt från enkelt och lättlagat, till klassiskt och inspirerande. Perfekt för dig som vill testa nya recept och utveckla din förmåga i köket, men även vill laga recept på rätter du är bekant med sedan tidigare. 

Med de redan färdiga recepten kan du få inspiration till nya matvanor som är bra för både dig och miljön. Vi lägger stort fokus på att du ska få din matkasse med de bästa, färska och ekologiska råvarorna

Efter du bestämt vilken typ av matkasse som passar just dig, skriver du i din adress och får din matkasse levererad direkt hem till dig i Stockholm. De sista stegen innan du får hem din matkasse är även att klicka i hur många personer du vill laga till och hur många recept du vill få levererat hem till dig. 

Vår förhoppning är att kunna hitta ett smart och prisvärt sätt att laga mat på. Att äta och handla smart, behöver inte vara svårare än så. Kika igenom vårt utbud av matkassar idag, och välj just den som passar dig och din vardag bäst! Smaklig spis! 

Vanliga frågor och svar 

Vad kostar en matkasse?

Det skiljer sig åt beroende på vilken matkasse du väljer. En del av matkassarna är betydligt mycket dyrare än andra. Ungefär kostar en matkasse omkring 50 kr per portion. 

Vilken matkasse ska jag välja?

Vilken matkasse du vill ha, är helt upp till dig. Matkassarna är alla olika och skiljer sig från varandra. Ett tips är att du provar dig fram och ser vilken matkasse som blir din och din familjs favorit. 

Har ni matkassar anpassat för specialkost?

Ja, det finns matkassar som är anpassade för specialkost. Du kan själv skräddarsy din matkasse och lägga till eller ta bort det du inte vill ha. 

Hur fungerar det att prenumerera på en matkasse?

När du har valt din matkasse påbörjas det en löpande prenumeration. Vilket innebär att du får en hemleverans en gång i veckan eller varannan vecka, beroende på vad du valt. Du kan när som helst byta eller ändra din matkasse, tjänsten är inte bindande. 

Du kan även när som helst avsluta din prenumeration.

logo