Matkasse student

Matkasse student

Här har du ett stort utbud av studentkassar. Det är matkassar som passar dig som student och som vill spara lite pengar på matkontot. När man är student så lever man ofta på en lite mindre budget och om du inte vill behöva vända på slantarna varenda månad så kan det vara idé att titta närmare på ditt matkonto. Det är ofta matkontot som är en av de största posterna i din ekonomi och om du vill ha pengar över till andra saker, än just mat, kan det vara idé att titta närmare på hur du kan spara pengar på maten.

Användarnas favorit

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt är för dig som vill att middagen ska vara precis som det låter - snabbt och enkelt! Med denna matkasse kan du laga goda middagar på under 25 minuter. Perfekt för dig som har hektiska veckor.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

LCHF-Kasse

Denna LCHF-kasse innehåller få kolhydrater och är istället fylld med mejerier och färska grönsaker, kött, fisk och kyckling. Alla måltider består av fem till tio gram kolhydrater per 100 gram.

2-6 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

48:-

per portion

Medium

GIboxen Medium är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 20 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

60:-

per portion

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Familyfoods matkasse

Familyfoods matkasse passar dig som vill laga varierat med goda smaker. Denna matkasse innehåller recept med kött, fisk, fågel och vegetariska middagar.

2-6 personer

25 - 50 min.

3-5 dagar

Från

43:-

per portion

Tredagars matkassen

Tredagarskassen innehåller god, nyttig och snabblagad mat. Här finns det klassiska favoriter till mat från världens alla hörn. Det går att få kassen gluten-, laktos-, mjölk-, fisk eller fläskfri.

2-6 personer

20 - 40 min.

3-3 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

47:-

per portion

Kalorismart

Kalorismart är för dig som har koll på kalorierna men inte vill gå på kompromiss på smaken! Denna matkasse är av hög kvalite och har endast maträtter som har färre än 650 kalorier.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Kockens Förberedda Låda

Kockens förberedda låda innehåller färdiggjorda och näringsrika rätter. Denna matkasse behöver du bara att värma maten som redan är förberett, tillaga de rå ingredienserna och skära upp en god sallad.

2-6 personer

20 - 50 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

59:-

per portion

Se flere
Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Spara tid och pengar på studentkassen

Genom att ta en studentkasse kan du spara en hel del pengar, men det kommer vi till alldeles strax. Det finns nämligen andra saker som även du kan dra fördel av. Det är bland annat att du som tar en studentkasse slipper gå och handla mat själv och det sparar dig en hel del tid i vardagen, som du kan lägga på att plugga och läsa till tentor och andra saker, som är viktigare än att gå och handla mat.

Dra ner på matkostnaderna med en matkasse student

Något av det bästa med en studentmatkasse är alltså att du kan spara en hel del pengar. Om du handlar på det vanliga sättet, det vill säga nere i det lokala snabbköpet eller i en vanlig matbutik där produkterna ofta är dyra, kan du spara en del pengar med en matkasse

I matbutikerna blir man ofta tvungen till att köpa större paket, som innehåller mer av varje ingrediens, än vad du egentligen behöver. Det betyder att det ofta blir rester kvar när du lagar mat. Det kan vara svårt att komma på recept som du kan laga av de rester du har kvar. Det betyder allt som oftast att du blir tvungen att kasta många av resterna. 

Det är inte särskilt ekonomiskt eller bra för miljön, eftersom att det bidrar till en större miljöpåverkan än vad som är nödvändigt. Så om du vill spara pengar på ditt matkonto kan du med all fördel titta närmare på en matkasse student, med den kan du nämligen spara en hel del pengar på ditt matkonto och dessutom får du varorna levererade hem till dörren och kan då sätta igång direkt med att laga god och nyttig mat.

God och snabblagad mat med en student matkasse

Med en student matkasse blir det enkelt att laga god, nyttig, och hälsosam mat. Dels beror det på att recepten är sammansatta av kunniga personer och du kan därför vara säker på att du får en varierad kosthållning, vilket är väldigt hälsosamt. 

Det är inte alltid man tänker på att variera sin kosthållning i vardagen, med tentor, examinationer och andra saker. Då kan det alltså vara svårt att få tiden till att räcka till om du både vill äta hälsosamt och billigt. Men med en student matkasse kan du dra ner på dina matkostnader och samtidigt behöver du inte själv tänka på att variera din kosthållning, allt detta sköter nämligen vi.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Är det billigare att ha en student matkasse än att handla på snabbköpet? 

Eftersom du använder alla de råvaror och ingredienser du får i matkassen blir det mindre matsvinn och det kan du spara en hel del pengar på. 

Vad får man för mat i matkassen?

Utbudet skiljer sig åt en del mellan de olika leverantörerna. Klicka på varje enskild leverantör för att läsa mer. 

Hur många personer räcker en matkasse till?

Du väljer själv antal personer när du genomför din beställning.

logo