Nyttig Matkasse

Nyttig Matkasse

Att leva nyttigt och hälsosamt är inte bara viktigt, det är dessutom trendigt just nu. Aldrig tidigare har det varit lika mycket fokus på nyttig mat online och på att äta sund mat. Sociala medier är bland annat en plats där det ofta pratas om hälsosam och nyttig mat. Och många har fått upp ögonen för att äta nyttigare och hälsosammare kost, men avskräcks möjligen av tanken på att det är besvärligt att laga nyttig mat. En nyttig matkasse kan hjälpa dig att få hem de råvaror du behöver för att laga  hälsosam mat, utan att du själv behöver springa i matbutikerna och släpa på varor.

Användarnas favorit

Kalorismart

Kalorismart är för dig som har koll på kalorierna men inte vill gå på kompromiss på smaken! Denna matkasse är av hög kvalite och har endast maträtter som har färre än 650 kalorier.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Viktminskningspaketet

Viktminskningspaketet innehåller enkla, goda och varierande maträtter för dig som önskar att gå ner i vikt. Maten är färdig och behöver endast värmas upp.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

69:-

per portion

LCHF-Kasse

Denna LCHF-kasse innehåller få kolhydrater och är istället fylld med mejerier och färska grönsaker, kött, fisk och kyckling. Alla måltider består av fem till tio gram kolhydrater per 100 gram.

2-6 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

48:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Medium

GIboxen Medium är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 20 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

60:-

per portion

LCHF matkassen

LCHF matkassen innehåller recept som har fem till tio kolhydrater per 100 gram. Denna matkasse är gjord för att göra LCHF enkelt, gott, spännande och variationsrikt!

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

49:-

per portion

Sthlmslådan

Sthlmslådan är en matkasse är matkassen för dig som inte vill äta fläsk eller annat rött kött. Matlådan innehåller färdiglagade maträtter som är baserat på fågel, fisk och vegetariskt.

1-6 personer

5 - 20 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

90:-

per portion

Fisk och grönsaker

Fisk och grönsaker är precis vad det låter - en matkasse fylld med gröna godsaker och delikatesser från havet. Här får du både vegetariska rätter blandat med fiskrätter.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 639:- på 2 första matkassarna

Från

35:-

per portion

Small

GIboxen Small är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 10 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

70:-

per portion

LCHF matkasse

LCHF-matkasse är matkassen för dig som önskar en vardag med få kolhydrater. Matkassen innehåller kött, fisk och kyckling med mycket grönsaker och såser. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

56:-

per portion

Ekologiska matkassen

I denna ekokasse är minst 70 % av varorna ekologiska. Råvarorna är säsongsbetonade och kött och fågel är alltid svenskt. Ekokassen går att fås allergianpassad.

2-6 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

58:-

per portion

Large

GIboxen Large är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 40 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

50:-

per portion

GI matkassen

GI matkassen innehåller måltider med långsamma kolhydrater. Råvarorna i denna kasse har ett så lågt GI-värde som möjligt. Kassen kan får fri från laktos, gluten, mjölk, fisk och fläsk.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

49:-

per portion

Traditionella matkassen

Traditionella matkassen har den perfekta balansen mellan klassiska och nya rätter. Denna passar bra till både barnfamiljer men också till vuxna par.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Se flere
Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Må bättre med en nyttig matkasse

Med en matkasse får du nyttiga recept för en vecka och tillhörande ingredienser samt råvaror att laga maten av. Det blir helt enkelt lättare att komma igång att laga bra och nyttig mat till dig och resten av hushållet.

Nyttig mat hemleverans med en hälsokasse

En hälsokasse ger dig inspiration till att testa nya maträtter och en ny typ av kost. Se fram emot att upptäcka att hälsosam mat faktiskt kan smaka helt galet gott om den tillagas på rätt sätt och om du sätter ihop rätt råvaror. Det låter ju inte så enkelt, tänker du kanske. Men vi har i själva verket ordnat allt detta åt dig. I en nyttig matkasse får du inte bara de hälsosamma råvarorna, du får dessutom recepten så att du smidigt och enkelt kan laga god och nyttig mat. 

En nyttig matkasse gör vardagen lite hälsosammare

Ofta är det kockar som sätter ihop recepten som man får i en hälsosam matkasse. Så med en nyttig matkasse kommer du garanterat att få snabblagad nyttig mat levererad till dig, som dessutom smakar gott. Man behöver inte kompromissa med den goda smaken bara för att det ska vara nyttigt. Du behöver inte bara äta grönsaker och vitt kött även om du inte har fantasi att laga en god middag som är hälsosam – med en matkasse får du nämligen allt du behöver. 

Dessutom är det inte hållbart att äta samma sorts mat varje dag. Då blir maten i själva verket inte så hälsosamt längre eftersom kroppen behöver variation och en allsidig kost. Så även om du kanske går och tror att du äter nyttigt så kan det vara tvärt om. Du kan sakna många viktiga näringsämnen om du inte äter varierad hälsosam mat.

Du får en nyttig matsedel för en vecka – enklare blir det inte

Vill du också äta nyttigare mat i vardagen men har svårt att komma på idéer? Med en nyttig matkasse får du hälsosam mat hemkörd direkt till dörren och det är dessutom billig hälsosam mat du får levererad. En nyttig matkasse ger dig de ingredienser du behöver för snabblagad nyttig mat.

En nyttig matkasse med hälsosamma råvaror och ingredienser är perfekt för dig som kämpar med att bli av med några kilo, eller för dig som bara vill ha mer näringsrik och nyttig mat på hektiska vardagar. Vi är alla så upptagna med att arbeta och fokusera på träning att vi i själva verket ibland kan glömma vikten av att äta och laga hälsosam mat. 

Med en nyttig matkasse blir matlagandet lätt som en plätt, och en nyttig matkasse kan hjälpa dig att äntligen få bort de där extra kilona som du kanske kämpar med. Med en nyttig matkasse kan du göra nyttiga boxar med mat att ta med till jobbet, det kan helt enkelt inte bli lättare att få igång en hälsosam vardag. Många har en önskan om att leva hälsosammare och det en given möjlighet att prova sig fram med en nyttig matkasse.

Laga god och nyttig mat med en hälsokasse

Hälsa är ett brett begrepp och kan betyda många olika saker beroende på vem man frågar. Hälsokassen finns därför i en uppsjö av olika varianter och det finns garanterat en nyttig matkasse som passar dig och dina önskemål. Även om matkassar är ett relativt nytt koncept, är det många som kan nicka ja till att vilja äta nyttigare mat. En nyttig matkasse betyder att du får hälsosam mat levererad till din dörr och slipper handla själv. 

En nyttig matkasse är fylld med näring i form av goda ingredienser och råvaror och du får också vanligtvis recept, som gör det ännu enklare för dig att tillaga maten.

Fitness matkassen – viktnedgång, sundare livsstil och nyttig mat

Hälsan har som sagt stor betydelse beroende på vem man frågar, men att äta hälsosam mat är definitivt en del av en hälsosam livsstil. Att vara hälsosam innebär att äta nyttigt och att röra på sig, det håller de flesta med om. Men att få i sig alla grönsaker och frukter som man ska, kan vara lättare sagt än gjort. 

Först och främst ska man ta sig till matbutiken rätt ofta om man vill äta mycket frukt och grönt. Det är inte bara tidskrävande, det är även ett tungt jobb - för både frukt och grönsaker väger en hel del. En nyttig matkasse innehåller alla de viktiga näringsämnen som din kropp behöver och dessutom är det en smidig lösning. Om du har svårt att få i dig tillräckligt med nyttig mat såsom frukt och grönsaker, kan det vara en bra idé att titta närmare på en nyttig matkasse. Med en nyttig matkasse blir veckomeny nyttig och hälsosam. Du kan helt enkelt äta middag med gott samvete när du väljer hälsokassen.

Hälsosam matkasse för ett bra pris

Om du är inne på att det ska vara billigt att äta hälsosam mat så kan du välja att prova på en hälsokasse. På så sätt får du nyttiga och hälsosamma ingredienser och råvaror billigt. Dessutom bidrar du till att minska matsvinnet och det är inte bara bra för dig och din plånbok, det är dessutom bra för miljön. 

Det finns en hel uppsjö av olika nyttiga matkassar, dessa är sammansatta med hälsosamma ingredienser samt med tillhörande goda och lättlagade recept. Du kan alltid välja en nyttig matkasse om du vill laga mat som är hälsosam, men saknar inspiration för att hitta på nya recept. I varje matkasse får du ett recept på nyttiga maträtter från världens alla kök. Du får alltså ofta en smakupplevelse, för du vet väl att du inte behöver ge avkall på smak och god mat bara för att den ska vara nyttig? Om du inte visste det, bör du prova på en nyttig matkasse och få snabblagad nyttig mat som smakar riktigt gott. Med en hälsokasse får du en varierad kost med nyttig mat levererad direkt till din ytterdörr, och slipper att handla och söka fram roliga och goda recept varje kväll.

Få mer ut av dina pengar med nyttiga matkassar

Det lönar sig att investera i en nyttig matkasse som är packad med billig hälsosam mat. Om du känner dig lite stressad i vardagen och inte hinner med allt du vill, kan en nyttig matkasse frigöra mer tid för dig. En matkasse gör att du slipper planera hälsosam mat varje kväll för hela familjen. I din nyttiga matkasse får du nämligen både råvaror och recept inkluderat. 

För många familjer är det svårt att få tid till att planera och göra nyttig mat varje dag. Det är ganska vanligt och även om du skulle vilja bli bättre på att storhandla en gång i veckan och sedan planera veckans måltider blir det ofta inte så. Ofta hamnar du ändå nere på snabbköpet var eller varannan dag i veckan. Om du vill undvika detta kan du titta närmare på en nyttig matkasse. Med en nyttig matkasse blir veckomenyn hälsosammare och du kan laga god mat till din familj varje dag hela veckan. 

I en hälsokasse får du tips på nyttig mat i form av recept för varje dag. Du kan själv välja vilket recept du tar först. En matkasse är dessutom ett sätt att skruva ner för matkostnaderna. Med alla nyttiga ingredienser kan du både äta nyttigt och billigt. Kostnaden blir lägre eftersom en matkasse minskar ditt matsvinn. Du får nämligen alltid rätt mängd av varje ingrediens och det gör att du inte får en massa restprodukter över, som bara blir gamla och till slut måste slängas. 

Välj denna matkasse - gå ner i vikt enkelt

En nyttig matkasse innehåller massa nyttiga maträtter som är bra för dig som vill äta hälsosammare – kanske för att gå ner i vikt eller för att må bättre och ta hand om din kropp. Välj en nyttig matkasse lågkalori om du vill fokusera på att äta färre kalorier. Det finns många olika dieter idag och du som sportar mycket har säkerligen en särskild diet. Fitness matkasse eller nyttig matkasse är ett bra val för dig som tränar och samtidigt vill äta nyttig mat. Men även du som vill gå ner i vikt kan du välja en matkasse för viktminskning, om du inte har tid för träning eller bara vill äta hälsosammare mat. 

Det kan vara svårt att hitta tid till dels söka fram recept på nyttiga maträtter, dels att åka och handla alla nyttiga ingredienser. Men med en nyttig matkasse får du alla möjligheter att äta hälsosam mat under alla vardagar. Hälsokassen kommer hem till dig med allt du behöver för att påbörja en sund och nyttig kostvana. 

Varför inte ta steget mot ett sundare och hälsosammare liv? Med all säkerhet kommer du inte bara tycka att maten smakar gott, du kommer förmodligen även att må bättre av maten. 

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vilka typer av varor får man i matkassen?

Du får färska, nyttiga råvaror som du kan laga en god middag av snabbt och enkelt.

Hur lång tid tar det att laga rätterna?

Tillagningstiden varierar något men omkring 30 minuter tar de flesta rätter att laga.

Är det bara grönsaker i den nyttiga matkassen?

Nej, du får alla typer av varor i den nyttiga matkassen.

logo