Better Feast

Matkasser från Better Feast

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Vardagslådan

Vardagslådan innehåller enkla, goda och varierande färdiglagade rätter. Du kan själv välja dina måltider.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

48:-

per portion

Viktminskningspaketet

Viktminskningspaketet innehåller enkla, goda och varierande maträtter för dig som önskar att gå ner i vikt. Maten är färdig och behöver endast värmas upp.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

69:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Better Feast är en matkasse för dig som vill effektivisera tiden i köket, och få tid över till annat. Vardagsstressen är någonting vi alla försöker hitta smarta lösningar på. Och dom lösningarna finns. Better Feast är en smidigt matkasse som ger dig nio olika rätter att välja för veckans fem dagar. Läs vidare nedan för att få mer information om Better Feast. 

Matkassen för hela familjen 

Det är många som har svårt att hitta på nya recept till veckans middagar. Man faller enkelt ner i samma banor, och variationen av maträtter blir ofta desamma. Hos Better Feast kan du välja mellan tre olika matkassar... familjekassen, vardagskassen, viktminskningskassen. Alla med olika fokus på dina behov. I de olika kassarna finns det nio olika maträtter att välja mellan, både nya recept, men även bekanta. Du sparar på så sätt tid, och behöver inte stressa på att komma på nya recept till familjen. 

Better Feast är en matkasse som sticker ut med sina unika rätter. Menyerna skapas med inspiration från världens olika smaker som exempelvis, thailändsk gryta, marockansk soppa, eller indisk dahl. Det ger inspiration för annat än bara matlagningen vi är vana vid idag. 

Bra råvaror är nyckeln till god mat 

Att äta bra mat ska inte bara vara gott utan även göra gott för miljö, och vår natur. Därför har Better Feast ett bra samarbete med sina leverantörer för att säkerställa att alla råvaror som levereras i deras matkasse, är av bästa kvalitet. Råvarorna smak testas även varje dag för att leva upp till kundernas förväntningar. Leveransen av matkassarna är även 100 % fossilfri. 

Middagen direkt från spis till bord 

Ibland är det inte bara middagen som kan vara ett stressmoment att hinna med i vardagen. Därför har Better Feast inte bara middagskassar, utan erbjuder även måltidskassar för frukost, lunch, och mellanmål. Även där kan du själv bestämma hur många personer, och måltider du vill beställa hem till. Maträtterna som kommer i din matkasse är redan färdiglagade, och klara. Allt du behöver göra är att värma upp maten i ugnen eller mikron, och eventuellt förbereda en sallad som tillbehör. 

Efter du hittat en matkasse som passar dig och din familj, väljer du dag och tid som passar dig att få maten hemlevererad. Maten förvaras i kylväskor under leveransen så det håller sig nedkylt hela vägen hem till dig, innan du själv packar in matlådorna i din kyl. 

FAQ - Vanliga frågor och svar

När levereras min matkasse? 

Din matkasse levereras hem till dig på måndagar 17-22.

Kan jag själv ändra antal dagar och personer?

Du kan själv ändra i din beställning genom att logga in på ditt konto och klicka på ditt namn, därefter kan du själv ändra, avsluta eller pausa din order. 

Vad gör jag om någonting saknas i min matkasse?

Om någonting saknas i din matkasse kan du maila in till kundservice på, kundservice@betterfeast.se

logo