Färdiga matkassar

Färdiga matkassar

På denna sida hittar du alla färdiga matkassar. Men vad är en färdig matkasse egentligen? Det ska vi reda ut och titta närmare på. Att välja en färdig matkasse innebär flera fördelar för dig som inte vill spendera allt för lång tid i köket.

Användarnas favorit

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt är för dig som vill att middagen ska vara precis som det låter - snabbt och enkelt! Med denna matkasse kan du laga goda middagar på under 25 minuter. Perfekt för dig som har hektiska veckor.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 359:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Vardagslådan

Vardagslådan innehåller enkla, goda och varierande färdiglagade rätter. Du kan själv välja dina måltider.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

48:-

per portion

Kockens Förberedda Låda

Kockens förberedda låda innehåller färdiggjorda och näringsrika rätter. Denna matkasse behöver du bara att värma maten som redan är förberett, tillaga de rå ingredienserna och skära upp en god sallad.

2-6 personer

20 - 50 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

59:-

per portion

Familjefavoriter

Familjefavoriter är en barnvänlig matkasse där maten redan är förberedd. Matkassen innehåller fågel, korv, fläsk och nötkött samt en fiskrätt ibland. Du får också bekanta grönsaker eller frukter.

1-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

63:-

per portion

Kockens förberedda låda

Kockens förberedda låda innehåller recept med få ingredienser som är lagade från grunden. Du behöver endast värma det som redan är förberett och tillaga de råa ingredienserna.

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Supersnabba kassen

Snabblagad matkasse innehåller rätter som tar som mest 15 minuter att laga. Kassen har recept med kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

5 - 15 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

Från

66:-

per portion

Barnens matkasse

Barnkassen innehåller barnens favoriter samt rätter som är enkla och snabblagade. Alla måltider är sunda och har en näringsmässig balans.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Vrooom

Vroom är en snabblagad och billig matkasse. Här får du måltider som är god på snabbast möjliga tid. Matkassen levereras utan grönsaker så du själv kan välja det gröna inslaget.

4-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

52:-

per portion

Large

GIboxen Large är för dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ som är hälsosamt. Måltiderna är både balanserade och näringsrika. Du får 40 boxar.

1-6 personer

10 - 40 min.

1-7 dagar

Från

50:-

per portion

Sthlmslådan

Sthlmslådan är en matkasse är matkassen för dig som inte vill äta fläsk eller annat rött kött. Matlådan innehåller färdiglagade maträtter som är baserat på fågel, fisk och vegetariskt.

1-6 personer

5 - 20 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

90:-

per portion

Se flere
Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Här på sidan hittar du olika leverantörer och innehållet skiljer sig åt en del beroende på vilken färdig matkasse du väljer. Du kan läsa mer om varje matkasse under varje leverantör.

Färdiglagad mat till dörren - enklare kan det inte bli

Under en hektisk dag kan matlagning snabbt bli ett stressmoment som bara ska fixas snabbt. Oavsett om du behöver mat till en hel familj eller är själv så blir matlagningen enkel med en färdig matkasse som innehåller färdig mat, som du bara behöver värma. Med en matkasse får du enkelt maten fixad när det inte finns tid över. Med de färdiga matkassarna får du färdiglagad, hälsosam mat hem till dörren och slipper stressen med att handla och själv ställa dig vid spisen. 

En matkasse istället för att köpa färdiga matlådor

En färdig matkasse är perfekt för dig som vill ta med dig färdiga rätter till jobbet i form av matlådor. Matkassarna passar dig som vill spara tid i köket, men inte vill tumma på kvaliteten. Med en färdig matkasse får du färdiglagad mat hem till dörren. Färdig rätter som är gjorda av de bästa råvarorna och många av matkassarna innehåller även ekologiska livsmedel

De färdiga rätterna är lätta att tillaga och flera av rätterna kräver ingen förberedelse i köket. Allt är förberett åt dig i förväg och det enda du behöver göra är att värma den färdiglagade maten. En del av matkassarna kräver lite förberedelse från din sida, det kan vara i samband med att laga pasta eller ris, eller att du ska göra en sallad till maträtten, om du vill ha det. 

De färdiga matkassarna skiljer sig alltså åt lite beroende på vilken leverantör du väljer. Läs mer under varje specifik leverantör för mer information om hur du får färdig mat hem till dig. Med de färdiga matkassarna får du färdig mat hem till dörren snabbt och enkelt.

Färdiga matkassar – god och välsmakande mat

Vi kan garantera att det finns en färdig matkasse som passar just dig. Kassarna skiljer sig lite åt beroende på vilken leverantör du väljer så det finns något för alla smaker. Vill du ha hälsosamma färdiga rätter, där fokus ligger på viktminskning, så kan du få de med hemleverans. Det är praktiskt för dig som inte har tid eller lust att laga mat från grunden själv. Du hittar även familjefavoriter som tillagas på ett kick så att du och din familj kan njuta av en hälsosam och näringsrik middag och samtidigt ha gott om tid för roligare saker.

Färdiga matlådor med hemleverans

Det finns med all säkerhet inte något enklare sätt att få en näringsrik, hälsosam och varierad kost än att beställa färdiga matkassar med färdiglagad mat hem till dig. 

Många har svårt att få tid för matlagning och framför allt att hitta på nya rätter. Med de färdiglagade rätterna får du färdigmat med hemleverans, vilket kan betyda att du inte behöver tänka på att äta både hälsosamt och varierat, eftersom allt är fixat till dig redan. 

Du slipper även att diska stekpannor, skärbrädor och kastruller och skriva långa inköpslistor. För att inte tala om de långa köerna i matbutiken. Du sparar alltså både tid på att du själv slipper handla och självklart genom att du inte själv behöver laga maten. Det frigör plats för trevliga stunder med vänner och familj. Väljer utifrån de många alternativen och hitta rätt lösning för dig och din familj.

Varför välja färdiglagad matkasse med hemleverans?

Det finns många goda skäl att välja att få färdiglagad mat levererad. Matkassarna består av färska och nyttiga råvaror och kan därmed bidra till en bättre kosthållning för dig och din familj. Samtidigt får du stor variation av färdigmat och du kan förvänta dig ett hav av olika smaker. Du får dessutom tillfälle att prova nya produkter som du kanske aldrig har tänkt på själv. Med de färdiga matkassarna kan du också vara säker på att få hälsosamma färdiga rätter av hög kvalitet.

Så enkelt kan du beställa hem färdig mat

Om du redan har bestämt dig för att du vill prova på en färdig matkasse är det bara att klicka på beställ och sedan följa instruktionerna. Om du vill veta mer kan du läsa vidare här på sidan så berättar vi mer om vilka fördelar du kan se fram emot med en färdig matkasse och vad matkassarna ofta innehåller. 

Du kan skrolla ner på sidan och klicka dig in på varje specifik leverantör. Innehållet i matkassarna skiljer sig åt något beroende på vilken leverantör du väljer. Men i stort sett handlar det om maträtter som är färdiga att stoppa i ugnen eller bara ska värmas lite. Ibland kanske du ska fixa en liten sallad att ha till maten eller liknande, men i det stora hela är maten alltså färdig. 

Vi har ett stort utbud av färdiga matkassar, som gör det enkelt att leva spontant. Slipp alla krav på att handla och skriva lång inköpslistor. Allt det har vi redan ordnat. Nu är det bara att värma maten och sedan sätta sig till bords. Vi lovar att det finns en låda som passar alla, oavsett hur många som ska äta och vilken typ av mat ni vill ha.

Hos många av leverantörerna går det även att sätta ihop en helt egen matkasse av några olika rätter. På så sätt blir du av med rätter där du kan se att det finns råvaror som du eller andra i familjen inte gillar. Så frågan är egentligen bara vilka färdigrätter som du vill ha levererade till dörren?

Gör det enkelt med färdiga rätter

Att välja färdiga matkassar är ett bra val för dig som vill ha mer tid över i vardagen. Tid du kan spendera med nära och kära. Med en färdig matkasse slipper du inte bara att själv springa fram och tillbaka till snabbköpet, du får även färdiga rätter som bara ska värmas upp. 

Lite beroende på vilken matkasse du väljer så varierar tillagningstiden, men maten går alltid fort att laga. Dessutom garanteras du nyttiga färdigrätter med många grönsaker och varierad kost, vilket är viktigt för att hålla kroppen i balans både när det gäller näringsämnen och vitaminer. Att få färdiglagad mat levererad hem är ett enkelt sätt att skapa hälsosammare matvanor för dig och hela familjen.

En färdig matkasse betyder mat klar på nolltid

Genom att köpa färdigmat underlättar du din vardag. Istället för att spendera dyrt på att beställa hem färdiglagad mat kan du beställa en färdig matkasse. Du får då färdigmat som med takeaway, men du kanske behöver värma upp maten själv eller fixa lite sallad vid sidan om. Det blir som hemlagad mat fast enklare, godare och billigare än hämtmat.

Genom att få färdiglagad mat hemkörd till dörren gör du det enkelt och bekvämt för dig själv att skapa hälsosamma matvanor. Så varför inte bara sätta igång och få färdig hälsosam mat hemkörd till dörren direkt? Vi är säkra på att du inte kommer att ångra det.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar det att lagat maten i en färdig matkasse?

Det beror på vilken matkasse du väljer. Du kan läsa mer under varje specifik matkasse.

Är det god mat i en färdig matkasse?

Ja, all mat är sammansatt så den är näringsrik och god.

Hur många personer räcker en färdig matkasse till? 

Du väljer själv hur många personer matkassen ska räcka till i samband med att du gör din beställning.

logo