Matkassar i Lund

Matkassar i Lund

Här kan du enkelt jämföra matkassar med goda och enkla recept av varierande karaktär, som enkelt levereras hem till dig i Lund med omnejd.

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Vardagslådan

Vardagslådan innehåller enkla, goda och varierande färdiglagade rätter. Du kan själv välja dina måltider.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

48:-

per portion

Ekologisk barnvänlig matkasse

Ekologisk barnvänlig matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Recepten har roliga tips om vitaminer, hälsa och exempel på hur grönsaker kan göras mer barnvänligt.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familyfoods matkasse

Familyfoods matkasse passar dig som vill laga varierat med goda smaker. Denna matkasse innehåller recept med kött, fisk, fågel och vegetariska middagar.

2-6 personer

25 - 50 min.

3-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familjevänligt

Familjevänligt innehåller maträtter och recept som hela familjen tycker om. Denna matkasse innehåller klassiska rätter som är barnvänliga och gjorda på natruliga ingredienser.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 177:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 549 kr på 4 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: LINAS_2x30: 30 % rabatt på dina två första matkassar

Från

35:-

per portion

Barnens Bästa Kasse

Barnens Bästa Kasse innehåller nyttiga och varierande rätter som är lätta att laga och att gilla. Alla råvaror är rena och näringsrika.

4-4 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjefavoriter

Familjefavoriter är en barnvänlig matkasse där maten redan är förberedd. Matkassen innehåller fågel, korv, fläsk och nötkött samt en fiskrätt ibland. Du får också bekanta grönsaker eller frukter.

1-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

63:-

per portion

Barnkassen

Barnkassen är en familjefavorit där du återupptäcker både nya och gamla recept. Barnkassen har barnvänliga smaker och har inga onödiga tillsatser. Menyn består av kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

49:-

per portion

Lättlagade kassen

Lättlagade kassen innehåller rätter som tar ca. 25 minuter att laga. Matkassen har recept med kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

5 - 25 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

66:-

per portion

Originalkassen

Orginalkassen är en varierad matkasse. Innehållet i kassen varieras mellan kött, fisk, fågel och vego.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

47:-

per portion

Barnens matkasse

Barnkassen innehåller barnens favoriter samt rätter som är enkla och snabblagade. Alla måltider är sunda och har en näringsmässig balans.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Traditionella matkassen

Traditionella matkassen har den perfekta balansen mellan klassiska och nya rätter. Denna passar bra till både barnfamiljer men också till vuxna par.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Framtagna färdiga matkassar är något som vuxit fram under det senaste decenniet och blivit enormt populärt bland svenskarna. Idag känner de flesta till konceptet med matkassar. Enkelt förklarat går det ut på att man för ett mindre belopp varje vecka får sammansatta enkla och sunda middagar att laga i vardagen. Men trots att de flesta vid det här laget känner till konceptet, så är det inte alla som vet att det är möjligt att få sina kassar levererade direkt till dörren.

Få hemkörning av din mat i Lund ända fram till dörren

Många familjer i vårt avlånga land använder sig redan av matkassar som en hjälp i vardagen. Så även i Lund. Istället för att stå och svettas i mataffären varje dag ger matkassen dig och din familj möjlighet att lägga er dyrbara tid på annat - så som varandra, eller det där fritidsintresset som aldrig riktigt får den tid det förtjänar.

Med en matkasse får du mer tid över till det du vill. Som vi tidigare nämnt är det många som hakat på trenden och anslutit sig till en matkasse, såväl i Skåne och Lundatrakten, men vad många inte vet är att det går att få kassen körd hem ända fram till dörren – enklare blir det inte!

Lund är en av Sveriges främsta studentstäder och stadens storlek gör det enkelt att hitta en god matkasse som levereras hem till dig. Nästan alla aktörer på marknaden erbjuder matkassar till Lund, så bor du här eller någon annanstans i regionen finns det därför goda möjligheter att prova på olika matkassar, för att du på så sätt ska kunna hitta din och din familjs favorit.

Välj bland ett stort utbud av matkassar i Lund

Det finns flera aktörer på marknaden som erbjuder matkassar i Lundaområdet. Har du inte provat det ännu så kan det vara ett lätt och roligt sätt att komma på nya idéer till sin matlagning, för att få mer variation på vad du äter och få mer tid över till annat. Med en matkasse får du helt enkelt en sak mindre att tänka på i loppet av veckan.

Många svenska hushåll upplever en stressig vardag där maten är en viktig pusselbit. Kunder som regelbundet använder sig av matkassar uppskattar att få maten sammansatt och levererad hem på ett smidigt sätt. När man kommer hem ifrån skola, jobb eller träning är det bara att sätta igång med matlagningen, som görs i enkla steg.

Hos Hitta-matkasse.se kan du välja mellan matkassar från fler aktörer, som erbjuder enkla och goda alternativ för alla magar och plånböcker. På så vis får du varje vecka ett antal måltider levererade hem till dig, som ser till att du får en varierad och näringsriktig kost.

Beställ mat i Lund och få tid till annat

När matkassarna gjorde entré på marknaden var de relativt standardiserade och ensidiga. Men med tiden har de anpassat sig efter efterfrågan och blivit långt mer mångfacetterade. Idag finns det inte bara fler aktörer på marknaden, matkassarnas innehåll kan dessutom varieras i oändlighet.

För många är det viktigt att äta sund och hälsosam mat, men det kan vara svårt att hinna med att leta efter nya recept och köpa med allt som behövs från mataffären. Det kan vara särskilt utmanande för småbarnsföräldrar som hämtat med sig hungriga och trötta barn från skola och fritidsaktiviteter. När du beställer någon av marknadens alla nyttiga matkassar hoppar du över ett steg i eftermiddagens pussel och kan gå direkt på matlagningen. För kräsna barnmagar finns det även matkassar speciellt framtagna för barn, som är värda att ge ett försök.

Med hemkörning i Lund får du sunda och varierade måltider

Det finns idag även en uppsjö med matkassar för dig som är medveten om vad du äter och kanske har valt bort något eller några livsmedel från din kost. Som exempel finns det matkassar för dig som äter vegetariskt eller veganskt. Är du inte vegetarian eller vegan men är nyfiken på det, men kanske känner dig lite osäker på vad du ska laga för mat? Då är de här matkassarna något för dig. Kanske blir det inkörsporten till en ny livsstil?

Om du letar vidare på sidan hittar du även matkassar för den något tightare plånboken – perfekt för alla studenter i Lund! Det finns även kassar som är ekologiska, glutenfria eller snabba, vilket är perfekt för den stressade småbarnsfamiljen eller studenten som vill äta enkla men goda måltider.

Du kommer märka att det finns en matkasse för alla. För dig som bor i Lund finns det dessutom goda möjligheter för att få din mat hemkörd direkt till dörren. Läs på om den matkassen du är intresserad av och se de exakta villkoren för området där du bor. Sedan återstår bara att få hem matkassen, slipa kniven och börja med matlagningen. Smaklig måltid!

FAQ - Vanliga frågor och svar

Finns det matkassar som mina barn tycker om?

Det finns inga garantier, men det finns särskilt sammansatta matkassar för barnfamiljer med recept som går hem hos många barn. Ofta går det att byta ut enskilda recept mot något annat, om ditt barn inte äter ett specifikt livsmedel.

Finns det matkassar för mig som vill dra ner på min köttkonsumtion?

Ja, det finns dels vegetariska matkassar och dels matkassar där kött inte ingår i alla måltider, så kallade flexitarianmatkassar.

logo