Familyfood

Matkasser från Familyfood

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familyfoods matkasse

Familyfoods matkasse passar dig som vill laga varierat med goda smaker. Denna matkasse innehåller recept med kött, fisk, fågel och vegetariska middagar.

2-6 personer

25 - 50 min.

3-5 dagar

Från

43:-

per portion

Vegetarisk matkasse

Familyfoods vegetariska matkasse innehåller mycket grönsaker, rotfrukter, nötter, bönor, ägg, mejerier och ost. Denna matkasse passar dig som vill äta vegetariskt några dagar i veckan. Finns också att fås som laktosfri.

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

48:-

per portion

Familyfoods flexitariska matkasse

Denna flexitariska matkasse passar familjen som vill äta sunt och önskar lokala råvaror. I matkassen får du en mix av kyckling, vegetariskt och fisk

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

53:-

per portion

LCHF matkasse

LCHF-matkasse är matkassen för dig som önskar en vardag med få kolhydrater. Matkassen innehåller kött, fisk och kyckling med mycket grönsaker och såser. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

56:-

per portion

Kockens förberedda låda

Kockens förberedda låda innehåller recept med få ingredienser som är lagade från grunden. Du behöver endast värma det som redan är förberett och tillaga de råa ingredienserna.

2-6 personer

25 - 50 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Familyfood brinner för att ge alla en chans att laga god, och enkel mat utan att behöva lägga ner timmar på förberedelser. Visionen är att leverera en matkasse fylld med bra råvaror, och veckomenyer som är enkla att för hela familjen att följa. Med en matkasse från Familyfood, behöver du inte lägga ner tid på att förbereda veckans alla middagar, eller åka till mataffären direkt efter jobbet. Läs vidare här nedan för mer information om Familyfood. 

Familyfood - ett smartare sätt att laga mat på 

Grundtanken med Familyfood är att det ska vara enkelt att laga mat. Familyfood skapar veckomenyer med rätter som passar både stora som små. Du väljer själv hur många middagar, och för hur många personer du vill laga till varje vecka. Råvarorna kommer från ekologiska och lokala producenter som brinner för bra råvaror. Råvarorna packas i deras egna kyllager och som sedan körs till din adress. 

Ett stort fokus ligger på att använda sig av råvaror av bästa kvalitet, och ha ett nära samarbete med sina samarbetspartners. Därför besöker Familyfood gårdarna för att se hur processen går till. Att djuren har det bra, hur grönsakerna skördas, och hur sylten kokas. Allt för att råvarorna du får hem ska vara av bästa kvalitet. 

Laga god mat och få tid över till annat

Familyfood har ett brett urval av olika matkassar, vilket gör det enkelt för alla att hitta en matkasse som passar sin vardag och familj. Vill du exempelvis ha en snabb matkasse där halva jobbet redan är gjort, finns det alternativet. ¨Kockens förberedda låda¨, innebär att maträtterna i matkassen redan är klara, och du behöver endast värma upp och addera tillbehör om det skulle önskas. En matkasse för dig som vill få maten snabbt från spis till bord. 

Vill du hellre ha en matkasse som är anpassat för barn med milda och mjuka smaker, finns det alternativet också. Efter du hittat den matkassen som passar just dig, väljer du själv dag och tid som passar dig att få hem din matkasse. Bor du i Växjö, kan du själv hämta upp din matkasse hos Smålands Skafferi, Grusåsvägen 3, och få 100 kr rabatt. 

Handla smart för både miljön, och din plånbok med en matkasse från Familyfood. Du slipper onödiga resor fram och tillbaka till mataffären med varor du glömt, eller impuls köp. Ett mer klimatsmart val, jämförelsevis om alla skulle ta egen bil till mataffären. Istället samkör Familyfood alla matkassar till adresser i samma område. 

FAQ - Vanliga frågor och svar 

Finns det en vegetarisk matkasse? 

Ja, det finns en matkasse som erbjuder vegetariska recept, med mycket frukt och grönsaker. Passar bra för dig som vill äta vegetariskt några gånger i veckan, eller alltid äter vegetariskt. 

Kan jag följa min matkasse? 

Ja, du kan följa din matkasse under hela leveransen. Du kommer få ett sms den dagen du bokat din hemleverans. I det sms:et kan du följa exakt var bilen är, och när den beräknas komma till din adress. 

Om jag vill hämta den själv, när kan jag hämta den? 

Söndagar 17-18 eller måndagar 08-17. 

logo