Matkassar i Karlskrona

Matkassar i Karlskrona

På den här sidan kan du välja och vraka mellan de olika aktörer som erbjuder goda och välsmakande matkassar med hemleverans för dig i Karlskrona med omnejd.

Familjelådan

Familjelådan innehåller enkla, goda och varierande måltider. Du kan själv gå in och välja mellan 9 olika rätter varje vecka. Maten är färdiglagad och behöver endast att värmas upp.

2-5 personer

5 - 15 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

28:-

per portion

Vardagslådan

Vardagslådan innehåller enkla, goda och varierande färdiglagade rätter. Du kan själv välja dina måltider.

1-6 personer

5 - 30 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 50 % rabatt på ditt första köp (du binder dig att få minst två leveranser)

Från

48:-

per portion

Ekologisk barnvänlig matkasse

Ekologisk barnvänlig matkasse innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade råvaror. Recepten har roliga tips om vitaminer, hälsa och exempel på hur grönsaker kan göras mer barnvänligt.

4-4 personer

15 - 45 min.

4-4 dagar

Från

62:-

per portion

Barnkassen

Familyfoods barnkasse innehåller barnvänliga rätter med milda smaker och enkla recept. Råvarorna är goda och näringsrika. Menyn innehåller kött, fisk, fågel och vegetarisk. Matkassen finns laktosfri.

2-6 personer

15 - 30 min.

5-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familyfoods matkasse

Familyfoods matkasse passar dig som vill laga varierat med goda smaker. Denna matkasse innehåller recept med kött, fisk, fågel och vegetariska middagar.

2-6 personer

25 - 50 min.

3-5 dagar

Från

43:-

per portion

Familjevänligt

Familjevänligt innehåller maträtter och recept som hela familjen tycker om. Denna matkasse innehåller klassiska rätter som är barnvänliga och gjorda på natruliga ingredienser.

2-4 personer

15 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 177:- på dina första 5 kassar

Från

33:-

per portion

Enkelt och lättlagat

Enkelt och lättlagade är en matkasse som innehåller lättlagade middagar. I matkassen får du ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 1 549 kr på 4 första matkassarna

Från

36:-

per portion

Klassiskt och inspirerande

Klassiskt och inspirerande passar dig som vill ha en blandning av välbekanta och nya smaker. Matkassen innehåller smakrika rätter och recept som ger variation i vardagen. Du kan själv välja och byta ut dina recept.

2-4 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: LINAS_2x30: 30 % rabatt på dina två första matkassar

Från

35:-

per portion

Barnens Bästa Kasse

Barnens Bästa Kasse innehåller nyttiga och varierande rätter som är lätta att laga och att gilla. Alla råvaror är rena och näringsrika.

4-4 personer

20 - 50 min.

5-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjekasse

Familjekassen innehåller näringsrik och varierad husmanskost gjort på färska råvaror. Denna matkasse har en bra mix av goda klassiker och moderna rätter. Finns att få fri från laktos och gluten

2-6 personer

20 - 50 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 3 kg blandad frukt till de 3 första leveranserna

Från

46:-

per portion

Familjefavoriter

Familjefavoriter är en barnvänlig matkasse där maten redan är förberedd. Matkassen innehåller fågel, korv, fläsk och nötkött samt en fiskrätt ibland. Du får också bekanta grönsaker eller frukter.

1-8 personer

5 - 20 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 150 kronor rabatt på dina fyra första matkassar: matk21

Från

63:-

per portion

Barnkassen

Barnkassen är en familjefavorit där du återupptäcker både nya och gamla recept. Barnkassen har barnvänliga smaker och har inga onödiga tillsatser. Menyn består av kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

20 - 40 min.

4-4 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

49:-

per portion

Lättlagade kassen

Lättlagade kassen innehåller rätter som tar ca. 25 minuter att laga. Matkassen har recept med kött, fågel, fisk och vegetariskt.

4-4 personer

5 - 25 min.

3-3 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

66:-

per portion

Originalkassen

Orginalkassen är en varierad matkasse. Innehållet i kassen varieras mellan kött, fisk, fågel och vego.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dagar

Erbjudande: 250 kr rabatt på första kassen med koden NY250

Från

47:-

per portion

Barnens matkasse

Barnkassen innehåller barnens favoriter samt rätter som är enkla och snabblagade. Alla måltider är sunda och har en näringsmässig balans.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Traditionella matkassen

Traditionella matkassen har den perfekta balansen mellan klassiska och nya rätter. Denna passar bra till både barnfamiljer men också till vuxna par.

2-6 personer

20 - 40 min.

5-5 dagar

Erbjudande: Spara upp till 200,- första veckan

Från

43:-

per portion

Därför kan du tryggt använda Hitta-matkasse.se

På Hitta-matkasse.se arbetar vi för att ge dig en överblick över matkassar. Vi rangordnar leverantörer och urval efter faktorer som popularitet, pris, extrafunktioner, vår provisionsgrad med mera. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till affärspartners och är inte nödvändigtvis hela bilden av marknaden. Läs mer här

Matkassar är något som allt fler fått upp ögonen för de senaste åren. Konceptet med att man får färdigkomponerade matkassar kompletta med ingredienser och recept varje vecka är något som underlättar många människors vardag. Plötsligt får man mer tid till att göra annat som man tycker om. Det som inte alla vet är att matkassarna kan köras hem direkt till ens ytterdörr, så är fallet även i Karlskrona. På den här sidan kan du läsa mer om vilka kassar som erbjuds i Karlskrona och närliggande orter i Blekinge.

En matkasse i Karlskrona ger dig tid till annat

Med en matkasse får du varje vecka hem matvaror och recept till ett antal måltider. Hur många bestämmer du själv, likaså hur många portioner som det ska räcka till. Matkassen anpassas alltså efter dina behov, samtidigt som du slipper planera familjens alla middagar och trängas i en mataffär på eftermiddagen efter jobbet. Du får mer frihet att lägga din tid på annat, helt enkelt.

Matkassarna kan se väldigt olika ut, och innehålla vitt skilda rätter. Gemensamt för dem är dock att de bjuder på varierande recept och är hälsosamma för dig och din familj. De upplevs också som goda av många. Vi har såklart alla våra preferenser när det gäller mat, men med matkassarna kommer måltider som många enligt vår erfarenhet uppskattar.
Nuförtiden har konceptet med matkassar även nått Blekinge och Karlskrona. Idag finns det ett stort och varierat utbud av matkassar, oavsett om du är ett singelhushåll, barnfamilj eller något annat. Det finns en matkasse för alla, det är vår fasta övertygelse. Matkassarna kan även bli utkörda till många adresser. Klicka på respektive matkasse och fyll i din adress för att se aktuella levereringsmöjligheter för just dig.

Matkassar i Karlskrona för den hälsosamma och miljömedvetna

Den träningsmedvetna kunden i Karlskrona kan exempelvis välja en nyttig matkasse, som gör dig rustad inför hårda pass på gymmet och ger dina muskler extra mycket protein. Du kan också välja någon av våra matkassar med fokus på antingen GI med LCHF-kost. Om du bryr dig lite mindre om träning och mer om var maten kommer ifrån finns matkassar som är vegetariska/veganska eller ekologiska.

Är priset avgörande för dig finns även billigare matkassar, exempelvis för dig som är nyfiken på konceptet men har en tight budget och inte är säker på om du har råd. Det kan också gälla dig som är ensamstående och lever på en inkomst men ändå ska få vardagspusslet att gå ihop. Det finns även specifika studentmatkassar som också är ett billigare alternativ än de andra, men fortfarande lika nyttiga och varierade.

Oavsett vem du är eller varför du kan tänka dig en matkasse tror vi att du kommer hitta en som faller i din smak. Du kan alltid testa olika matkassar och på så sätt prova dig fram till den som är mest populär i din familj. Klart är att matkassarna är här för att stanna, och det kommer hela tiden nyheter på marknaden. Man säger att tid inte kan köpas för pengar, men kom ihåg att du kan få matkassen levererad direkt hem till dörren, så att du kan lägga din dyrbara tid på annat, såsom familjen eller det där fritidsintresset du alltid försummar. Det är ditt val, du bestämmer. Smaklig måltid!

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vilka sorters matkassar finns det?

Det finns en matkasse för alla smaker och plånböcker, exempelvis billiga, snabba, ekologiska, vegetariska, särskilt nyttiga och barnanpassade matkassar. Du väljer själv hur många måltider den ska innehålla och till hur många personer.

Kan jag byta matkasse om jag vill prova något nytt?

Ja, matkassarna levereras veckovis och du kan inför varje ny vecka välja en ny matkasse.

Vad kostar en matkasse?

Det skiljer dig åt beroende på vilken matkasse du väljer, men många kostar omkring 50 kr per portion.

logo